stoner Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Panowie, gdzie w w woj. śląskim albo małopolskim można kupić narybek sandacza i węgorza.Chodzi mi o, w miarę atrakcyjną cenę. Chcemy się złożyć w kilku i po cichu zarybic łowisko.Dodam, że nie jest to łowisko PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Informacje na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorupa13 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Podesłałem namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) Panowie, gdzie w w woj. śląskim albo małopolskim można kupić narybek sandacza i węgorza.Chodzi mi o, w miarę atrakcyjną cenę. Chcemy się złożyć w kilku i po cichu zarybic łowisko.Dodam, że nie jest to łowisko PZWUważajcie aby Was ktoś nie nakrył, bo to nielegalne .Też tak robiłem .Dobre do transportu były bańki po mleku 20l .Oczywiście umyte. Edytowane 22 Marca 2014 przez Jozi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Podepne się pod temat...Szukam namiarów na małe Smoki tyle, że w mazowieckim...:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) Zarybianie wody pZw jest nielegalne to wiem. Też to czyniłem To jest łowisko prywatne, gdzie wędkuje około 30 osób z tego połowa to grunciarze i zwolennicy żywcówek.To w tajemnicy przed nimi chcemy wpuścic rybkę. Bo oni twierdzą że nasze drapieżniki wyżerają im te prawie przeźroczyste leszczyki i płoteczki. Mamy bolenia trochę szczupaka. tylko sandacza jakoś coraz mniej. Edytowane 22 Marca 2014 przez stoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Dobre do transportu były bańki po mleku 20l W dzisiejszych czasach da się to zrobić w trochę bardziej humanitarny sposób, zapewniający dodatkowo większą przeżywalność wiezionego materiału niż bańki po mleku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Z tego co mi wiadomo najlepszy sandacza do zarybiania to 2latek(największa przeżywalność ).A transport to w rękawie foliowymi napompowanym tlenem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Witam, sorki za odkopanie Gdzie w Polsce znajdę sandacza +/- 30cm zarybieniowego. W tym roku nasze kolo PZW ma problem w znalezieniu większej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welfron1 Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 WitamSzukam namiarów na sandacza do zarybienia.Północna wielkopolska.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi