adasiek213 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Witam wszystkich serdecznie. Jestem bardzo zaineteresowany i chcialbym sie nauczyc lapac klenia i jazia na jerki. Lecz nie wiem jak sie do tego zabrac. Moze ktos wie gdzie idzie dobrze połapać w kostrzynie nad odrą te gatunki rybek. Pozdrawiam Adam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Czytam i nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minibam Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Kleń i Jaz na jerki?Czy to jakaś prowokacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) Mieszkasz w Kostrzynie i sie pytasz jeszcze? Ja pie... Edytowane 22 Marca 2014 przez Popeye 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 A ja to w ogóle nie mogę się pozbyć wrażenia że tytuł wątku zawiera odpowiedź na postanowione w nim pytanie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Masz do wyboru Warte i Odre oraz od 17 czerwca Postomie. Miejsc na polow tej ryby jet wiele.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Tyle wody dookoła jak to ktoś kiedyś powiedział: "szukajcie a znajdziecie", nie ma bankowych miejsc ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet1975 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 najlepiej na sildera hhha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi