pirania74 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Very unusual fishing.... http://pl.youtube.com/watch?v=dXI7cOyZsyE&feature=relate d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Co tu duzo mowic - DEBILE ..moze z możdzierza sprobować?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Z taką krejzolką na pokładzie można fajniej spędzić czas , niż tak bezmyślnie strzelać z łuku do ryb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Co tu duzo mowic - DEBILE ..moze z możdzierza sprobować?... To że czegoś nie rozumiesz nie powinno być usprawiedliwieniem do stawiania takich ocen.Ja rozumiem, że niewiedza w narodzie jest wielka ale bez przesady...Polowanie (czy łowienie) na ryby z łukiem jest dużo starsze niż tachanie ich na sztuczne przynęty. Co więcej pierwsze woblery powstały do tej metody - były ciągnięte za łodzią a do wychodzącej ryby nativi z Pn Ameryki strzelali z łuku. Metoda dość wymagająca dla łucznika - nieprzewidywalność, różne odległości, dwie prędkości (łodzi i ryby) powodują, że nie jest to chyba (niestety nie miałem szczęścia spróbować) zbyt łatwe, zdecydowanie wymaga więcej wprawy niż wytachanie wiadra płoci na robaka, a spławikowców jakoś debilami nie nazywamy..W każdym razie polecałbym troszkę czasu przeznaczyć i poczytać o tym zamiast pisać dziwne teksty..... http://video.google.com/videoplay?docid=185153398465120190 Polecam obejrzeć hol ryby w powyższym filmie a poniżej - oferta basspro: http://www.basspro.com/webapp/wcs/stores/servlet/SportingGoo ds_Hunting%2B%2526%2BArchery--Archery--Bow%2BFishing_10151_- 1_10001_advisor_CA.CategoryExpand_N_400014018_400000000_4000 14000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 coz tu duzo mowic sa ludzie i taborety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Standerus nie interesuja mnie twoje argumenty ani jakies tam łuki i inne debilne sprzety - DLA MNIE TO SA DEBILE jesli to sa dla ciebie dziwne tekty to ich nie czytaj kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Jednym słowem - nie stoi u mnie w oborze to jest debilne.....Osobliwy popis ignorancji... Niestety natura forum taka że się czyta czy chce czy nie, warto by przykrawanie do swoich horyzontów trochę ograniczyć ale rób tam sobie jak chcesz........ kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 standerus kup sobie łuk albo 2 i strzelaj sobie do czego tam chcesz...nawet do ryb mnie nie ruszaja twoje argumenty typu - Polowanie (czy łowienie) na ryby z łukiem jest dużo starsze niż tachanie ich na sztuczne przynęty. lub zdecydowanie wymaga więcej wprawy niż wytachanie wiadra płoci na robaka, nie probowałem walic z łuku do ryb wiec nie znam tego (wg ciebie) super uczucia...nie znaczy to ze nie moge miec własnego zdania na ten temat , wiec powtarzam wg mnie ludzi ktorzy strzelaja z łuku do ryb SĄ DEBILAMI ..nazywac to sobie mozesz jak chcesz ( popis ingorancji,przykrawanie do swoich horyzontów )...nie interesuje mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Ok idąc tą samą drogą - ludzie którzy mieszkają w Sieradzu SĄ DEBILAMI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Zapraszam do Sieradza - poznasz dokladniej ludzi i wtedy sie wypowiesz na ich temat ...teraz sa takie tanie loty Standerus podsumowując ewidentnie wyczuwam ze dla ciebie jest wazne rybie mieso a nie samo łowienie wiec zamow sobie ten łuk,odejdz od kompa i heja po mięcho panie Robin Hood. jak jeszce cos cie boli zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Parafrazując:nie probowałem Poznać ludzi z Sieradza wiec nie znam tego (wg ciebie) super uczucia...nie znaczy to ze nie moge miec własnego zdania na ten temat , wiec powtarzam wg mnie ludzie z Sieradza SĄ DEBILAMI Co do mięsa to mój drogi: http://images22.fotosik.pl/70/800fd0856720ece9.jpg Coś ci to mówi??? Hipokryzja zła rzecz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 No i co z tego kolezko ?? nigdy nie ukrywałem ze zabierałem ryby ale łukiem do nich nie strzelałem. Standerus słowa ktorego uzyłes w stosunku do ludzi z sieradza z powodzeniem moge uzyc w stosunku do ciebie rozbawiłes mnie niezle ta fotką...teraz tylko jakies prywatne zdjecia i jest po mnie hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Przeczytałem dokładnie ten wątek i muszę powiedzieć, że wielu z Was nie rozumie podstawowych spraw związanych z odmiennością kulturową . To, że w Polsce wydaje się nam taki sposób łowienia za nienormalny nie znaczy, że jest nienormalny. Pewnie i z nas, Polaków, w wielu przypadkach się śmieją np. myślę, że takim czymś może być uganianie się z wędką castingową 4-8lb za pstrągami po zarośniętych rzeczkach. Takie odmienne sposoby huntingu (ogólnie myślistwa) trzeba rozumieć. Wnika to z naszego niestety niedoświadczenia i przepraszam za mocne słowa ale również braku wiedzy związanego z ogólnie rzecz biorąc światowym wędkarstwem. Często patrzymy przez pryzmat naszego lokalnego podwórka a to niestety błąd. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi