Skocz do zawartości

Najmniejsze woblery

grunwald1980

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jakie znacie woblery do 2.5cm lacznie ze sterem, ktore sa dosc ciezkie w granicach od 2.5-3gr w gore, do tego dobrze pracuja.Mialem kilka malych pociskow ale trzeba bylo albo silnego nurtu albo mocno zapierda...lac zeby to pracowalo, nie bede podawal nazwy aby nie robic anty reklamy.Znacie jakies ciezkie mikrusy, do (warunek konieczny) 2.5cm lacznie ze sterem?

Tomasz jak zwykle mozna na Ciebie liczyc :) forecasty i alaski to ze sterami chyba ponad 2,5cm, napisze jeszcze do Kuby moze ma cos w wersji mini mini :) jesli tak to jestem uratowany :)

No co ty forecasta wobki są mniejsze chyba...Alaski są tez chyba w wersji 2.5 tylko nigdy nie zwróciłem uwagi czy liczą to ze sterami czy bez

28mm ster pod katem wiec nie przedluza wobka. Lata super. Glebokosc pracy od smuzaka do 30cm. Praca bardzo agresywna, moze Cie zainteresuje. Nazwa illex Mitts tu masz kilka fotek, http://www.google.de/search?q=illex+mitts&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6i4uU4CnGIjQtQaLrIDYDg&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=1280&bih=728

Tak fajne jak drogie :) chyba trzeba bedzie grochem necic :) jak sie uda zakupic

praca zarabista jak na takiego mikrusa :) tylko to 1.5 gr to troszke slabo :)

Jak grochu nie bedzie to mam jeszcze kilka kontaktow, jak one nie wypala na czas to zostana lil bugi

Edytowane przez grunwald1980

Nie mial :) za to ma te male 2cm pchelki :) mam tez juniorki lipinskiego, kilka kubaS1, ale tylko pchelki ze sterem maja ponizej 2.5cm, a ze dzisiaj Makamba mnie oswiecil, ze przyneta ma miec 2.5cm ze sterem i z hakiem to temat bede musial odpuscic :( , poczekac do czerwca i lowic "normalnie".Czlowiek chce za wszelka cene, az w pewnym momencie okazuje sie ze "cena" jest za duza i poprostu niewarto.Jednak dziekuje za zainteresowanie oraz pomoc, byc moze komus temat sie przyda.Pzdr

A bullet huntera ? Tak mi teraz przyszedł do głowy, 

edit byłem zmierzyć i minimalnie przekracza 25 mm, salmo tiny to 29mm, ale pytanie czy będą mieli suwmiarke aby dokładniue sprawdzać?? bo jak można naciągnąć do 28 mm to można coś pokombinować , ale ja bym  w strone wahadłówek małych poszedł chyba... 

Edytowane przez Tomasz eS