grunwald1980 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Witam jakie znacie woblery do 2.5cm lacznie ze sterem, ktore sa dosc ciezkie w granicach od 2.5-3gr w gore, do tego dobrze pracuja.Mialem kilka malych pociskow ale trzeba bylo albo silnego nurtu albo mocno zapierda...lac zeby to pracowalo, nie bede podawal nazwy aby nie robic anty reklamy.Znacie jakies ciezkie mikrusy, do (warunek konieczny) 2.5cm lacznie ze sterem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) Groszki forecasta jeśli mogą być tonący. Dorado Alaska tańca leci daaaaaleko ...a może wahadła ? Uzbrojone w hak ? Najlepiej zleć jakiemuś luremakerowi to ci zrobi co chcesz Edytowane 23 Marca 2014 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Tomasz jak zwykle mozna na Ciebie liczyc forecasty i alaski to ze sterami chyba ponad 2,5cm, napisze jeszcze do Kuby moze ma cos w wersji mini mini jesli tak to jestem uratowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jak gleboko mialy by schodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Tomasz jak zwykle mozna na Ciebie liczyc forecasty i alaski to ze sterami chyba ponad 2,5cm, napisze jeszcze do Kuby moze ma cos w wersji mini mini jesli tak to jestem uratowany No co ty forecasta wobki są mniejsze chyba...Alaski są tez chyba w wersji 2.5 tylko nigdy nie zwróciłem uwagi czy liczą to ze sterami czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Dostalem kiedyś od klegi wobler chyba firmy Goldi.Maly i lecil pięknie,niestety tylko raz :)Gdy chciałem go wyprobowac pekla zylka i ......Szukalem tego w necie,ale bez skutku.Moze ktoś ma namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik15 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Grochy jak najbardziej godne polecenia, z takich pocisków to spojrzałbym na najmniejsze wobki ze stajni Leszka Dylewskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jak gleboko mialy by schodzic?Obojetnie ryby raczej beda staly u gory, mam taka nadzieje ale fajnie byloby gdyby schodzily tez glebiej bo na powierzchnie zaadaptuje smuzaki, jak do smuzakow nic nie wyjdzie wtedy trzeba bedzie szukac glebiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 28mm ster pod katem wiec nie przedluza wobka. Lata super. Glebokosc pracy od smuzaka do 30cm. Praca bardzo agresywna, moze Cie zainteresuje. Nazwa illex Mitts tu masz kilka fotek, http://www.google.de/search?q=illex+mitts&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6i4uU4CnGIjQtQaLrIDYDg&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=1280&bih=728 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Tak fajne jak drogie chyba trzeba bedzie grochem necic jak sie uda zakupicpraca zarabista jak na takiego mikrusa tylko to 1.5 gr to troszke slabo Jak grochu nie bedzie to mam jeszcze kilka kontaktow, jak one nie wypala na czas to zostana lil bugi Edytowane 23 Marca 2014 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Drogie to pojecie wzgledne ;-) a te 1,5gr lata super. Lowie kijem 1,9m i machne tym gowiennkeim spokojnie kolo 20m. Jak moje linki wkoncu dojda to pewnie poleci dalej :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) 2,5cm razem ze sterem oraz 2,5-3 gr wzwyż? Nie uważasz, że to bez sensu? Ilość ołowiu będzie zajmowała większość korpusu. Cykadki małe zamów. Edytowane 23 Marca 2014 przez Krzysiek_W 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/Lures-PredX-1-5g-MICRO-LIGHT-Diving-Lures-Lightweight-Mini-Lures-Plugs-PML-/350686632350http://www.mylureshop.com/p/4266658/strike-pro-micro-vibe-25.htmlhttp://yorkshiregameangling.oxatis.com/pred-x-micro-light-lure-c2x13227069http://www.fishingarm.com/en-a-piece-of-25-mm-dachuang-decoy-hard-sinking-p258288.htm#sthash.EKxlbv4f.dpbshttp://fishingnetwork.net/forum4/showthread.php?62421-Micro-crankbaits-micro-jerkbaits-etc-recommend-some-for-me! https://www.google.nl/search?q=snap+beans+lures&rlz=1C1DVCM_enNL388NL391&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=-5EuU5P_L8Gm0AW2m4GIDA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=861 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 KrzysiekW pewnie masz racje a o cykadach nie pomyslalem ale fakt trzeba sie zaopatrzyc, tak samo w male blaszki.Makamba, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 No mamy tu speca od mikrocykadek. Polecam. Sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Polecam Micro-Woblerki Kolegi Bryki Mam kilka sztuk i praca jak i wygląd świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Dorado Magic 1,8cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 A cykadkę JAZ-a kolega miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Nie mial za to ma te male 2cm pchelki mam tez juniorki lipinskiego, kilka kubaS1, ale tylko pchelki ze sterem maja ponizej 2.5cm, a ze dzisiaj Makamba mnie oswiecil, ze przyneta ma miec 2.5cm ze sterem i z hakiem to temat bede musial odpuscic , poczekac do czerwca i lowic "normalnie".Czlowiek chce za wszelka cene, az w pewnym momencie okazuje sie ze "cena" jest za duza i poprostu niewarto.Jednak dziekuje za zainteresowanie oraz pomoc, byc moze komus temat sie przyda.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) A bullet huntera ? Tak mi teraz przyszedł do głowy, edit byłem zmierzyć i minimalnie przekracza 25 mm, salmo tiny to 29mm, ale pytanie czy będą mieli suwmiarke aby dokładniue sprawdzać?? bo jak można naciągnąć do 28 mm to można coś pokombinować , ale ja bym w strone wahadłówek małych poszedł chyba... Edytowane 23 Marca 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Tez mysle ze najmniejsze bullety będą ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Napisać do kol. "Bryka" warto mam kilka jego Pchełek są bardzo ciężkie i myślę że spokojnie pasują do opisu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 http://img545.imageshack.us/img545/4246/1kde.jpg A jak już masz wobki JAZ-a to polecam jeszcze takie cuś, na 0,14 idzie u mnie tym prawie San przerzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Ciekawa konstrukcja, pewnie niezle zapie...rdala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 posiadam 2 takie mikruski JAZ-a, w szybszym nurcie pracują Okej, lecz w spokojniejszej wodzie nie za bardzo ich powoli poprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi