bartosz311287 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Jedynie taki news na ich stronie http://team-rapa.pl/news/zakonczenie-sprzedazy-w-sklepie-team-rapa-pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 O kurczę , a tego nie dostrzegłem wchodząc od razu na SKLEP - dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zauważyłem, że dobrą ofertę graphitleadera i variwasa ma pracownia Art. Rod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Rafał będzie ze swoim stoiskiem na rybomanii w poznaniu. Ostatnio wrócił z targów z Tokyo, także z pewnoscia pojawi się troche nowosci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Ale do kolegów, którzy byli z nimi od początku i wspierali swymi zakupami i dobrą opinią początki marek Varivas I Graphiteleader na naszym rynku to czasem mogli by się odezwać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Tak, Fido. Tym bardziej, że to oni robili fejm marce tutaj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Może nic nie wiedzą, to co mają pisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Ale do kolegów, którzy byli z nimi od początku i wspierali swymi zakupami i dobrą opinią początki marek Varivas I Graphiteleader na naszym rynku to czasem mogli by się odezwać, prawda? Tak, Fido. Tym bardziej, że to oni robili fejm marce tutaj.....No właśnie tak dziwnie się zrobiło . Wątek rozwijał się i tętnił pełnią życia , dyskusje sprzętowe i plany zakupowe rozpalały wyobraźnię , Rafał udzielał się aktywnie tłumacząc nieraz zawiłości japońskiej nomenklatury sprzętowej i jakoś tak wszystko wzięło było i uschło ... Szkoda . Tym bardziej , jeśli wrócił z Tokio z nowościami na nasz rynek już powinniśmy o tym dyskutować . Także ten ... do dzieła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Mnie nic nie dziwi w tych biznesach naszych wedkarskich....Dużo szumu, wszystko pięknie, a jak przyjdzie co do czego to szukaj sam pomocy i informacji... Wysłane z mojego moto e5 plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 WitajcieNie sądziłem że będzie ktoś za mną tęsknił ale w pewnym momencie moje drogi się trochę rozeszły z drogą forum więc nie zaglądam... Dziś Karpiu wrzucił mi screena aż mi się smutno zrobiło Jeżeli chodzi o stronę to wytłumaczenie było opublikowane na głównej z wyjaśnieniem dlaczego produkty znikają.... Przygotowujemy się do przerobienia strony ze sklepu na stronę czysto informacyjną. Sprzedażą niech zajmą się już tylko sklepy wędkarskie. Myślę że będzie to z pożytkiem dla wszystkich bo w końcu będzie można obejrzeć i pomacać wędki w swoim sklepie. Na razie są trzy z wędkami: Krokodyl Wrocław, Art-Rod Poznań i Rapa w Pruszkowie (zbieżność nazw). Na Rybomania w Poznaniu jesteśmy, Gliwice musieliśmy odpuścić bo dostaliśmy zaproszenie na targi w Japonii więc... wybór był prosty Co z nowości na 2020 rok? Niestety daty premier na rynku zaczynają się od kwietnia w Japonii więc jak dla nas zupełnie nie trafiony harmonogram dostaw.Będzie seria Finezza i Corto UX zbliżone ceną do starych serii EX. Corto 18 dostanie świetny model z tytanowym szczytem z droższych modeli będzie nowe Vigore, Silverado Prototype i nowa Finezza ST Limited Co będziemy mogli pokazać w Poznaniu no właśnie nic nowego więc łączę się w bólu z oczekującymi nowości żeby nie powiedzieć w rozczarowaniu polityką firmy. Na szczęście zmieni się to od przyszłego roku bo w końcu zrozumieli o co nam chodzi. Za to w Poznaniu będziemy mieć kilka perełek z Varivasowej pracowni Adachi san 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 (edytowane) Cześć Rafale ! Nie mnie oceniać decyzję o zaniechaniu sprzedaży internetowej przez sklep , bo za słaby ze mnie klient . Ale rozejście się drogi Twojej i Forum ( rozumiem, że o administracji mowa ) to jedno , a ciekawość obecnych i potencjalnych użytkowników sprzętu jego walorów użytkowych , cech specyficznych i obszarów zastosowania to drugie . I myślę, że to drugie z punktu widzenia chociażby kreowania rynku zbytu jest nie do przecenienia . Także zaglądaj częściej , a będzie ciekawiej pod względem merytorycznym jak przypuszczam . Pozdrawiam . Edytowane 30 Stycznia 2020 przez malinabar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Cześć Rafale ! Nie mnie oceniać decyzję zaniechania sprzedaży internetowej przez sklep , bo za słaby ze mnie klient . Ale rozejście się drogi Twojej i Forum ( rozumiem, że o administracji mowa ) to jedno , a ciekawość obecnych i potencjalnych użytkowników sprzętu jego walorów użytkowych , cech specyficznych i obszarów zastosowania to drugie . I myślę, że to drugie z punktu widzenia chociażby kreowania rynku zbytu jest nie do przecenienia . Także zaglądaj częściej , a będzie ciekawiej pod względem merytorycznym jak przypuszczam . Pozdrawiam .A widzisz ja myślę inaczej - bardzo dobry klient nie ważne ile wydaje i jak często ważne czy jest zadowolony z tego co kupił i to że odwiedza nas co roku na targach. Dla mnie to dużo znaczy bo zawsze się fajnie gada choć czasem czasu mało. Postaram się wrzucać co jakiś czas nowości i wnioski z użytkowania ale czasem wydaje mi się że ułamek czasu jaki spędzam teraz nad wodą w porównaniu do przełowienia przez niektórych naszych wędek to tak nie do końca daje mi prawo do mądrzenia się Jest na forum paru użytkowników którzy mają kolekcje Graphiteleader od A do V 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Cześć, czy ktoś lowi bądź lowil nastepujacym modelem : GRAPHITELEADER ARGENTO RV GOARVS-962ML? Zastanawiam się nad nim do łowienia z brzegu na Odrze boleni i sandaczy w 90% na woblery czasem jakąś gumką na lekko z 7-15g ołowiu ale głównie woblery 7-11cm typu minnow i klasyki boleniowe sterowe i bezsterowe 8 - 20g max. Czy pod takie łowienie kijek się dobrze nada? Pozdrawiam, PawełW bazie ugięć znajdzieszpoglądowy filmik. Kijek bardzo "elektryczny". Dalekosiężny, lekki a raczej, odpowiednio zbalansowany. U mnie zatrudniany do połowu morskich troci, belon, okoni i wszelkich przyłowów.Na bolenia jak najbardziej OK. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuitam Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Jedno co można się czepić do Argento to niestety wycierające się łączenie. Przy 932M zostało mi jeszcze jakieś 4 mm a było 8.Mimo wszystko i tak bardzo lubie ten kijek do Wiślanej orki. Jest w stanie przekroczyć graniecę 35g podaną o co najmniej 10 bo to sprawdziłem i w tedy jest katapulta wachadeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Jedno co można się czepić do Argento to niestety wycierające się łączenie. Przy 932M zostało mi jeszcze jakieś 4 mm a było 8.Mimo wszystko i tak bardzo lubie ten kijek do Wiślanej orki. Jest w stanie przekroczyć graniecę 35g podaną o co najmniej 10 bo to sprawdziłem i w tedy jest katapulta wachadeł.No to trzeba używać węgla w płynie do złącza, by spowolnić zużywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 No to trzeba używać węgla w płynie do złącza, by spowolnić zużywanie.NIe ma zgodności pomiędzy specjalistami w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Wosk od pszczółek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Wosk od pszczółek.Myślę że moje robią dobry wosk :) . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuitam Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Ale wosk się daje jak kijek "zlata" z łączenia-a może że za duże ryby na nim były ? Hehe kto to wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekzelek Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Witam. Proszę o opinie na temat wędki GRAPHITELEADER TIRO NUOVO GONTS-762L cw 1-10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekzelek Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Witam. Proszę o opinie na temat wędki GRAPHITELEADER TIRO NUOVO GONTS-762L cw 1-12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Ale wosk się daje jak kijek "zlata" z łączenia-a może że za duże ryby na nim były ? Hehe kto to wie. Taaaak. A Japońce, w oceanie, to tylko śledziki łowią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Czy mógłby mi podpowiedzieć który graphitleader z obecnych czy poprzednich modeli odpowiada akcją starej finezce 0.5-5g?Bardzo lubiłem ten kij ze względu na jego lekkość i akcję. Poza samym szczytem, który w mojej ocenie był za miękki. Może z tych nowych znajdzie się coś na wzór następcy finezzki prototype... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Pomyśl nad finezzą prototype do 5g skoro nuowo miała za miękki szczyt.Mam porównanie bo na ryby zabieram właśnie nuovo do 5g i prototype do 5gTa druga znacznie szybsza i na maxa elektryczna???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Szkoda że graphiteleader przestał robić ostatnio te finezki w dlugosci 208cm. Zarówno finezza 19 jak i finezza prototype 20' zaczynają się od 224cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi