amalker Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Mam pytanie, czy ktoś z okolic Wrocławia posiada może Graphiteleader VELOCE RV GLVRC-65ML ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) Orientujecie się czy będą na targach w Poznaniu wędki Graphiteleader'a ?Chciałbym pomachać nowymi rzeczami, może mnie czymś zaskoczą, bo póki co jakoś nie wpadły mi w gusta. Edytowane 21 Lutego 2020 przez nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Witam, czy ktoś może używa tego modelu Graphiteleader Corto gorts-742 l-t i moze się wypowiedzieć o jego walorach użytkowych? Szukam kija do połowu z brzegu na średniej rzece główny cel to wiosenny kleń raczej ten większy z możliwymi przyłowami ryb takich jak boleń, brzana. Przynęty jakich używam to przede wszystkim gumki 3cm do 6 cm na główkach 1.5 g do 3 g. Używam dotychczas wędki do 5 g i 4 lb i nie powiem żeby sobie nie radziła z w/w rybami jednak hol na tak delikatnym sprzęcie męczy wędke bo czuję, że czasami ugięcie dochodzi do granic jej możliwości a chciałbym mieć troszkę zapasu ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 GORTS-732L-T miałem. To jest szpada pod gumy, delikatny szczyt a dalej twardo. Ogólnie niesamowicie szybki kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Orientujecie się czy będą na targach w Poznaniu wędki Graphiteleader'a ?Chciałbym pomachać nowymi rzeczami, może mnie czymś zaskoczą, bo póki co jakoś nie wpadły mi w gusta.Nowymi dla Ciebie może pomachasz, natomiast nowości 2020, dostępne będą dopiero w kwietniu.Taką informację przekazał mi Rafał Bednarkiewicz jakieś dwa tygodnie temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nowymi dla Ciebie może pomachasz, natomiast nowości 2020, dostępne będą dopiero w kwietniu.Taką informację przekazał mi Rafał Bednarkiewicz jakieś dwa tygodnie temu.Dokładnie. Niestety wszystkie nowości na 2020 Graphiteleader wypuszcza w kwietniu. Na targach będziemy mieli kilka modeli nowych wędek z pracowni Adachi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Dokładnie. Niestety wszystkie nowości na 2020 Graphiteleader wypuszcza w kwietniu. Na targach będziemy mieli kilka modeli nowych wędek z pracowni Adachi Szkoda, ale dobre i to.Spróbuję dotrzeć i pomachać tym co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Fabryka Wakayama: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Ciekaw jestem, czy wyznaczają kręgosłup . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Ciekaw jestem, czy wyznaczają kręgosłup .2:34 - Spine checking process 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Mógłby ktoś poratować zdjęciami Silverado 742ml pod obciążeniem? Przymierzam się do kupna tej wędki do łowienia normalnych okoni i sandaczy na lekko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Mógłby ktoś poratować zdjęciami Silverado 742ml pod obciążeniem? Przymierzam się do kupna tej wędki do łowienia normalnych okoni i sandaczy na lekko Jak ci finezze pokazywałem to nie chciałeś pomachac silverado hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Jak ci finezze pokazywałem to nie chciałeś pomachac silverado hehe No wiem, teraz żałuję Zmieniła mi się koncepcja łowienia na nowy sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Cześć, Jakiś czas temu na forum wisiał na sprzedaż Veloce Neo RV w wersji cast - 652ML. Pamięta może ktoś z Was, który z kolegów sprzedawał i czy kij poszedł? Z góry dzięki za ewentualne wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Mój Ci on i jest wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Uda Ci się Hubert zrobić jeszcze dla mnie test o który prosiłem zanim go sprzedaż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał73 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Czy ktoś z kolegów chce się pozbyć kijka graphiteleader na okonia? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) Czy ktoś z kolegów chce się pozbyć kijka graphiteleader na okonia? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalkam Ja te chce - cast [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 23 Lutego 2020 przez koval75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Czy ktoś z kolegów chce się pozbyć kijka graphiteleader na okonia? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Będę wystawiał niedługo 3 sztuki - calzante ex HS, corto ex-T, corto-T w długościach 732. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Przez przypadek zobaczyłem w internetach Graphiteleader Silverado GSIS-782M. Nie ukrywam, że wpadł mi w oko. Mam pytanie czy ten kij będzie odpowiedni pod sandacze? I jak jest u niego z czułością? Będzie podobnie czuły jak finezzka nuvo 15? U mnie by obsługiwał gumy 3 i 4cale na główkach 5-15g będzie on odpowiedni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Czucie zarąbiste i pod sandacza stworzony.Spokojnie obsłuży Ci takie przynęty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Silverado bardzo fajny kijek, w tym zakresie przynęt będzie ok. Jeśli chodzi o porównanie czułości do finezki, to finezka ma O.S.S system a silverado nie. Jednak mimo to jest bardzo czułą wędką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 A jaka jest górna granica ołowiu do komfortowego jeszcze podbijania 4calowej gumy w silverado 782-M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 20g na pewno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) Posiadasz ten kijek, jeśli tak to jaki masz przy nim kołowrotek, jak tak. To jak on wyważa wędkę? Osobiście, gdy go kupię. Myślę żeby podpiąć do niego Daiwe Prorex LT 3000. Fajnie będą się łączyć kolorystycznie i do tego waga młynka. Waga takiego zestawu z linka to max 270g!!! Edytowane 23 Lutego 2020 przez zandermafija*SpinnigistaWT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi