Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Rafał czy przez ten cały wirusowy bałagan nie będzie opóźnień w premierach które były planowane na kwiecień? Głównie interesuje mnie Finezza UX czy będzie dostępna planowo? Ta najdłuższa do 15g przydała by się na Wiślane klenie.Cześć.Wirusowy bałagan dotknął też Japonię. Mimo że fabryka wznowiła produkcję brakuje im komponentów od podwykonawców przede wszystkim przelotek. UX są robione w Chinach ale wszystkie komponenty są z Japonii...Dopinamy właśnie dostawę i mam nadzieję że w przed majówką do nas wszystko dotrze. PozdrawiamTrzymajcie się zdrowo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubas Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Cześć Graphiteleader tiro 812 mh-mr 14-46 gram. Interesuje mnie maksymalny górny zakres wyrzutu. Z jaką maksymalnie przynętą sobie poradzi. Podbijanie z ręki. Ale swobodnie. Tak żeby to nie był koniec mocy.Konkretnie. Jaskólki do 20 cm plus 30 gram ołowiu,lub ripper do ok 16 cm plus 30 gram ołowiu. Wagę przynęt znam. Poproszę konkretne opinie użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Czy któryś z użytkowników kija Tiro Nuovo GONTS-762M może mi napisać, jakie jest jego realny zakres czucia przynęt? Chodzi mi przede wszystkim o dolny zakres, jaka główka z jaka gumą jest już dobrze odczuwalna w opadzie? Z góry dzieki za szybkie info. Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Cześć,Czy któryś z posiadaczy silverado 782-M mógłby zmierzyć długość samej nakrętki uchwytu kolowrotka czyli tego elementu którym się skręca ?????Byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Wydaje mi się, czy krajowa dystrybucja, prócz Art Rod, nie istnieje? Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Wydaje mi się, czy krajowa dystrybucja, prócz Art Rod, nie istnieje? ⁰Jest jeszcze krokodyl.sklep.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Kupilem niedawno od osoby prywatnej, tak że jest duzo roznych dystrybucji i to dużo tańszych niż normalne sklepy Wiem, ze glupi post, ale kupiłem za dobra cene bardzo fajna wedke, to jest radosc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Kupilem niedawno od osoby prywatnej, tak że jest duzo roznych dystrybucji i to dużo tańszych niż normalne sklepy Wiem, ze glupi post, ale kupiłem za dobra cene bardzo fajna wedke, to jest radosc.Pochwal się co kupiłeś? Silverado limited? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Można zasięgnąć informacji u Team-Rapa kto jest sprzedawcą w PL wędek Graphiteleader. Aczkolwiek Rafał jeździ w załodze karetki i w obecnych czasach może być zabiegany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Pochwal się co kupiłeś? Silverado limited? Silverado GSIS 742ml, nie ma napisu limited. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Silverado GSIS 742ml, nie ma napisu limited.Miałem Silverado w wersji 5-20g. Bardzo fajna wędka. Z ciekawości zamieniłem na Tiro Prototype. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Miałem Silverado w wersji 5-20g. Bardzo fajna wędka. Z ciekawości zamieniłem na Tiro Prototype. Czy ciekawość w tym przypadku popłaciła? Czy rzeczywiście jest tak jak już tu pisano że 20g ołowiu i w jednym i drugom przypadku to max komfortu? Jakie różnice? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Miałem Silverado w wersji 5-20g. Bardzo fajna wędka. Z ciekawości zamieniłem na Tiro Prototype. Czy ciekawość w tym przypadku popłaciła? Czy rzeczywiście jest tak jak już tu pisano że 20g ołowiu i w jednym i drugom przypadku to max komfortu? Jakie różnice?Jeszcze za mało łowiłem, żeby szczerze odpowiedzieć na temat opłacalności i różnic. Jeśli chodzi o max cw to prawda: te modele nie lubią przeciążania. Osobiście uważam, że komfort to w przypadku tych modeli to max 20-25g masy całkowitej. Wczoraj miałem na woblerka Balskor 5cm klenia około 50cm, kilka okoni i dwa szczupaczki. Co mogę napisać, to Tiro bardzo dobrze trzyma ryby. Ale to samo mogę napisać o Silverado i Vigore i Corto. Zero spadów na tych wędkach, trzymają ryby jak zaczarowane.Piszę o Tiro 2,55m 4-24g. Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez dante 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Witajcie Żeby uciąć spekulacjom od początku roku zniknęła nasza strona i zamknęliśmy sklep detaliczny. Sprzedażą zajęły się sklepy i w najbliższym czasie na pewno się to nie zmieni. Strona jest w trakcie przygotowania, planowania ect ale covid podciął nam trochę skrzydła ale też naszym dostawcom. Musieliśmy wstrzymać wprowadzenie nowej marki a także nasze obecne wyhamowały ze względu na epidemię w Japonii. Tak więc strona będzie ale czysto informacyjna co, gdzie, kiedy Obecnie sytuacja jest już w miarę stabilna i fabryki wznowiły produkcję. Na połowę maja mamy zaplanowaną pierwszą dostawę z nowymi modelami Vigore 20, Silverado Prototype, Argento Prototype 20 i Finezza UX. Tak jak wspomniał Kamil_Olsztyn musiałem wrócić do aktywnego wparcia stołecznych ambulansów także częściej obecnie jestem kierownikiem zespołu ratownictwa medycznego niż wędkarzem ale mam nadzieję że jak COVID odpuści odbijemy to sobie z nawiązką. Trzymajcie się 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) Odkupiłem sprzedaną w ubiegłym roku finezkę nuovo '15 do 5g Gdzie można dokupić szczyt tubular, a może chce się ktoś pozbyć po złamanym dolniku? Chciałbym zobaczyć jak będzie się ten kin zachowywał ze sztywniejszym szczytem. I tak łowię nim w większości szczupaki i okonie na małe przynęty, głównie gumy z głöwkami 1,5-2,5g, rzadziej 3g. Edytowane 9 Maja 2020 przez rey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Ale jak do 5g to nie wiem czy tubular Ci podejdzie do niej. Prawdopodobnie inna średnica blanku a i długość szczytu też większa. Bo rozumiem że chodzi Ci o dopasowanie szczytówki z modelu do 7g do dolnika z 5g?Jak coś to mam skrócony niechcący szczyt do tej do 5g???? Edytowane 10 Maja 2020 przez fish28 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Odkupiłem sprzedaną w ubiegłym roku finezkę nuovo '15 do 5g Gdzie można dokupić szczyt tubular, a może chce się ktoś pozbyć po złamanym dolniku? Chciałbym zobaczyć jak będzie się ten kin zachowywał ze sztywniejszym szczytem. I tak łowię nim w większości szczupaki i okonie na małe przynęty, głównie gumy z głöwkami 1,5-2,5g, rzadziej 3g.Finezza do 5 nie była dostępna z tubular więc takiego nikt nie będzie mógł ci sprzedać. Z modelu 762L-Tnie będzie pasować bo jest inna średnica blanku. Jedyna opcja w tym modelu to dedykowana szczytówka solid albo skrócenie "wklejki" czego raczej nie polecam bo wyjdzie do 15g ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał73 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Ale jak do 5g to nie wiem czy tubular Ci podejdzie do niej. Prawdopodobnie inna średnica blanku a i długość szczytu też większa. Bo rozumiem że chodzi Ci o dopasowanie szczytówki z modelu do 7g do dolnika z 5g?Jak coś to mam skrócony niechcący szczyt do tej do 5g[emoji846]O ile skrócony i ile chcesz? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 O ile skrócony i ile chcesz? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu TapatalkaPrzecież już Ci kiedyś mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Finezza do 5 nie była dostępna z tubular więc takiego nikt nie będzie mógł ci sprzedać. Z modelu 762L-Tnie będzie pasować bo jest inna średnica blanku. Jedyna opcja w tym modelu to dedykowana szczytówka solid albo skrócenie "wklejki" czego raczej nie polecam bo wyjdzie do 15g ...Dzięki za info, czyli trzeba szukać innego kija do 5g, lub trochę wyżej, ale typowo pod przynęty twarde. Rafał, który kij od Graphitrleadera będzie w takim delikatnym wydaniu jak finezza, ale szczytem szybszy dla lepszej animacji przynęt?Były takie finezki prototype, ale cenowo znacznie wyżej. Używane nieosiągalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Jak Finezza za miękka w szczycie, to wszelakie modele Corto będą dla Ciebie odpowiednie ???? Edytowane 10 Maja 2020 przez fish28 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Ktoś wie gdzie w Polsce można kupić, lub kiedy będzie dostępne Tiro Nuovo 762M? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Zadzwoń do Wrocławskiego Krokodyla. W weekend jeszce był ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Zadzwoń do Wrocławskiego Krokodyla. W weekend jeszce był Dzwoniłem w zeszłym tygodniu, mają tylko słabsze modele ML i L. M-ki nie mają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Dzwoniłem w zeszłym tygodniu, mają tylko słabsze modele ML i L. M-ki nie mają .Może ART-ROD ma jak nie ma nikt to zaraz powinna być pierwsza dostawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi