JerryM Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Czekam,czekam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Ja też cierpliwie czekam na GFPS-722L-T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał263 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Hej,Ktoś coś wie kiedy do dystrybucji trafi coś z nowości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baitcasting Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Witam serdecznie.Droga grupo mam szybkie pytanie.Kijek do 1200 zł do 4 gr dość krótki.190 cm Max Zastanawiam się nad Graphiteleader Corto 18 612L-T.Ma ktoś jakieś doświadczenie z tym kijkiem...? Można do rzucać swoje propozycje.(TYLKO TO NIE MOŻE BYĆ WKLEJKA) Za każdą radę będę bardzo wdzięczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 zle spojrzalem... myslalem ze to w dziale baitcasting a to twoj nick corto jest fajne ale baardzi szybkie i nie jest to taki typowy ultralajcik do microjigów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baitcasting Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Masz może jakieś doświadczenie z tym kijkiem ?Masz je osobiście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Z tym konkretnym modelem nie mam doswiadczenia, ale łowiłem super corto esagonale do 4g.... Cała seria corto jest podobna pod względem charakterystyki. To bardzo szybkie i sztywne, ale jednoczesnie finezyjne wędeczki. Z założenia służą do łowienia aji, czyli japonskich makrelek ze skał, do połowu których uzywa się małych gumek na lekkich główkach jigowych i tutaj potrzebna jest finezja i czułość, ale jednoczesnie trzeba je szybko holować i podnosic do góry, stąd mocny dolnik. Miałem w rękach kilka modeli corto z różnych serii i wszystkie były bardzo szybkie, elektryczne itd... natomiast tym corto do 4g myśle że spokojnie oblecisz 7g... ja do okoni wolę jednak serię finezza, która jest troszkę bardziej spolegliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baitcasting Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Dzięki wielkie za swoje spostrzeżenie.Połamania kolego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Ja mam to Corto GCRTS-612L-T.W wątku z ugieciami wstawiałem też fotki pod obciazeniem. Jak masz pytania to pisz na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Witam, chciałbym się czegoś dowiedzieć o nowej finezce GLFS-752L-S miał ktoś przyjemność łowić tym kijem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Hej,Ktoś coś wie kiedy do dystrybucji trafi coś z nowości ?Niebawem w przyszłym tygodniu ART-ROD i Krokodyl powinni mieć świeże dostawy. Niestety ilość lotów została zmniejszona o ponad 80% przez co na samolot czeka się 2 tygodnie o innych bonusach nie wspominając ale już bliżej niż dalej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Ma ktoś wiedzę na temat wielkości przelotek - startowa i szczytowa - w Silverado Prototype 792M wersja spin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) Jeszcze chyba nikt nie może tego sprawdzić organoleptycznie, ale na dniach Ci powiem????Poszczególne części do wszystkich kijów można znaleźć na stronie Olympica, ale do tego modelu jeszcze nie ma dostępnych takowych. Edytowane 22 Czerwca 2020 przez fish28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Jeszcze chyba nikt nie może tego sprawdzić organoleptycznie, ale na dniach Ci powiemPoszczególne części do wszystkich kijów można znaleźć na stronie Olympica, ale do tego modelu jeszcze nie ma dostępnych takowych.Bierzesz tego silverado ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Już wziąłem, czekam tylko na kuriera ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Cześć, przelotka startowa jest taka sama jak w zwykłej wersji do 20g. Ogólnie doszła jedna przelotka więcej, przelotki na szczycie są oczko mniejsze. Na fotce zwykłe silverado i wersja prototype, oba do 20g. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Jak moglbys porownac te 2 modele? Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Na razie nad wodą nie miałem tego prototype (woda wysoka) ale na sucho czuć że jest znacznie szybszy i czulszy. Tyle puki co mogę powiedzieć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 to raz nad wode!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Chyba żeby się utopić ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Pytanie do Rafała. Czy jest możliwość dokupić szczytowa cześć do Finezzy Nuovo GNFS 610ULS? Na priv nie da się napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Pytanie do Rafała. Czy jest możliwość dokupić szczytowa cześć do Finezzy Nuovo GNFS 610ULS?Na priv nie da się napisać.Oczywiście jest taka możliwość. Całość wychodzi 280zł z dostawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udalo mi się naprawic peknięcie,ale i tak wezmę na wszelki wypadek Proszę o dane do wpłaty ????Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Kijek dzisiaj przetestowany nad wodą, nawet udało się rybę złowić????Mega czuły, szybszy i ciutkę sztywniejszy jak poprzednie silverado. Leci z tego kija chyba jeszcze dalej niż z poprzednika. A Ci co mieli okazję łowić starszym Silverado wiedzą jak dalekosiężny jest ten kij. Co prawda miałem tylko jedno branie, ale za to był to mega mocny strzał. Ugięcie podczas holu takiego sandaczyka jest już fajne i daje dużo frajdy???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi