saitt Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 To ja poproszę na polska@varivas.pl adres dla kuriera do odbioru uszkodzonej wędki. Dokument zakupu proszę dołączyć do wędki. Zobaczymy co da się zrobić. PozdrawiamRafał Panie Rafale dane poszły mailem. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Paweł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rando Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 (edytowane) Czy bedziecie mieli dostepne nowe (2020) Vigore i czy wysylacie za ocean? Edytowane 17 Lipca 2020 przez Rando Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Znawcy i wielbiciele marki Graphiteleader - chciałbym sobie sprawić fajnego kijaszka od grafita do wahadeł typu alga/gnom oraz inne jerkbaitowych twórców o podobnej wielkości. Priorytetem jest niska waga i czułość. Preferuję kije o dużej zbieżności z mocnymi dolnikami, ale nie klękające szczytem przy większych rozmiarach wahadeł. Posiada ktoś coś z niedostępnych już Trio Prototype czy Trio Monster Rockfish? Jak one się zachowuje pod rybą.Np:GOTPS-772M-T, 2,31 m, Regular-Fast, 99 g, 119 cm, 5 - 28 g, 0,6 - 1,2 PE/6 - 16 lb Lub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Miałem tiro prototype do 28g... zajebisty kij... ale pod alge bym tego nie kupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Do tych przynęt nie potrzeba finezji, ale chciałbym lekko i poręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markverc Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Do takich przynęt to raczej GL Aspro. Tiro 772M-T to przede wszystkim kij do jiga. Choć ja też często używam go do twicha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Tiro prototype jest elektryczny i ma dosc delikatny szczyt... totalne przeciwienstwo idealnej wędki pod wahadło ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Nie miałem w rękach dlatego pytam Szukam czegoś dedykowanego do wahadeł, niekoniecznie grafita, ale że te kije są w większości lekkie i finezyjne zaczynam od nich poszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
km777 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Ktoś łowił już nową Finezza UX, czym różnią się w praktyce te wędki (dane katalogowe znam)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ursus Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Szukam kija pod okonia o szybkiej akcji co ogarnie przynęty o całkowitej masie 15 gram. Głównie łowię na gumy, czasami blachy i woblery. Zdecydowanie model tubular. Długość najlepiej około 2.20 - 2.30m. Do tej pory łowiłem Major Craftami Aji do 10 gram i potrzebuje czegoś troszkę mocniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał73 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Szukam kija pod okonia o szybkiej akcji co ogarnie przynęty o całkowitej masie 15 gram. Głównie łowię na gumy, czasami blachy i woblery. Zdecydowanie model tubular. Długość najlepiej około 2.20 - 2.30m. Do tej pory łowiłem Major Craftami Aji do 10 gram i potrzebuje czegoś troszkę mocniejszego.Do 15g to ja sandacze łowię [emoji12] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 silverado do 15g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ursus Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Do 15g to ja sandacze łowię [emoji12]Staram się używać większych selektywnych przynęt. Ostatnio łowiłem na 4" easy shinery na 6 gramowej główce i MC już niestety klękał. Oglądałem jakis czas temu to Silverado i wydawało mi się strasznie suche jak kij od szczotki. Przynajmniej na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Ja bym brał silverado do 20g.Ono spokojnie obskoczy Ci ten zakres, a i masz jeszcze sporo zapasu.Ten kij jest i do tańca i do różańca????Ja bawiłem się nim nawet 5,g + 2" i dawał radę, a leciało to dalej niż z finezzy nuowo do 5g????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ursus Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Te 15 gram to taki max do cięższych przynet mam inne kije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 zdecydowanie silverado do 15g, mam i używam do właśnie takich przynęt i sposobu łowienia, tj . okoń ciężej i sandacz na lekko. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Ktoś łowił już nową Finezza UX, czym różnią się w praktyce te wędki (dane katalogowe znam)?dołączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakrza74 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
km777 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Test To nie test, tylko reklama sklepu :-(, brak nawet podstawowego odniesienia do standardowej FINEZZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Na razie pytam z ciekawości: jest możliwość zamówienia GNFS-682SUL-S? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluson Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Witam znawców i posiadaczy kijów marki graphiteleader.Potrzebuje doradztwa, ponieważ szukam wedki którą zamierzam łowić z brzegu( klenie, okonie, pstrągi) a z łodki pstrągi i okonie. Przynęty to gumy( twistery,wormsy, jaskólki 2- 7cm), jigi od 0.5 do 3 gr. główka. Długość ok 220cm, delikatna ale z zapasem mocy. Widze, że w sklepach zostało bardzo mało egzemplarzy, chyba, że trzeba bedzie czekać do nowego sezonu na świeży wypust z Japonii? Ale może uda sie coś znaleść bo zimowe klenie i tęczaki za pasem! Pozdrawiam doradzających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Najlepsza bylaby finezza nuovo do 5g ale niestety juz nieprodukowana. Jak trafisz uzywke to bierz w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluson Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Przeglądając sklepy znalazłem coś takiego. Nada się do jigów- czy tubular bardziej pod wobler?Łowi ktoś tą wędką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Mam finezzkę do 5g ale z solid tip. Na upartego z 1g i tantą 1,5" zagada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Macalem na sucho ta wersja 752L-T. Bardzo fajny kijaszek. Wersja tubular będzie na pewno lepsza do woblerów a wklejka za to lepsza do jigowania najlzeszymi gumkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi