Skocz do zawartości

Wędki Graphiteleader

Krzysiek_W

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

witam ktory model silverado bedzie najbardziej odpowiedni na sporegogo sandacza na lekko ryby w granicach od 65-85 wiec wwedeczka musi miec moc do wciecia glebokosc okolo 4m
lowienie w nocy na lekkie gumy 10-12cm na glowkach od 3 do 12gr
chodzi o dobre czucie opadu w lapie

Używam tego GSIS782M o którym pisze kolega kostom63, i pod twoje potrzeby będzie pasował.

O czucie opadu się nie martw, ten blank bardzo dobrze przenosi wszystko na dłoń.

Z wcięciem sandała też nie będzie miał problemu. 

• Like 1

Nie odpuścił :) cały czas jest dystrybutorem na Polskę, tylko już nie prowadzi sprzedaży detalicznej tak jak kiedyś w swoim sklepie. Ale wędki Graphiteleader czy plecionki Varivas w polskich sklepach to chyba wszystkie są z dystrybucji Team-Rapa(Rafał)

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Gość Hans Kloss

We wrocławskim Krokodylu był kiedyś model nieco dłuższy tj. 612. Miałem w ręce, bardzo szybki jak wszystkie Corto i bardzo lekki,  ale nie kupiłem bo nie lubię wędek krótszych niż 7'.  Poza tym  cenę miał nieprzyzwoicie wysoką w porównaniu z Corto UX. 

Edytowane przez Hans Kloss
  • Like 1

• 2 miesiące temu...

Czy ktoś z Was ma lub posiadał ten kijek? Niechcący wziąłem z ciekawości do ręki i zrobił na mnie mega wrażenie na sucho. To jest coś czego szukam w okoniowce. Miał szczęście ze był w spinie a nie cascie bo już by tak lekko na stojaku nie miał xD

Ile to realnie obsługuje? Opisany jest 2-7, ale to chyba troszkę zaniżone wartości.

Jak z czułością tego kijka?

post-58923-0-05984400-1666981538_thumb.jpeg

• 5 tygodni później...

Witam, w nawiązaniu do Graphiteleader-a. Jestem w posiadaniu silverado gsis 742ml 3-15g , kijek spełnia moje oczekiwania jest genialny - okoń na ciężko sandacz na lekko , szczupak na lekko , nawet klenie zdarza mi sie nim łowić. Po zachwycie marzy mi się coś od GL pod okonie , łowię na kajtki , tanty , kopytka , twisterki 1- 3 cali w gramaturze 1-5g , Czasem woda stojąca do 5m oraz mała nizina rzeka . Post Graphiteleader czytam od wczoraj , skarbnica wiedzy . Tylko niestety nie wszystkie proponowane GL pod takie wabiki są dostępne . Uptrzyłem sobie z dostępnych model GLFS-752L-T opisany 1-7 g Tubular . Czy to będzie dobry wybór, może inne propozycje od GL , oczywiście te które są dostępne od ręki. Bardzo dziękuję za wszystkie sugestie. Pozdrawiam. post-48166-1669565281,1912_thumb.jpg

Wysłane z mojego SM-N981B przy użyciu Tapatalka