dante Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 CześćGdzie kupowałeś? Daj namiar.Kupowałem tutaj https://parduotuve.spiningavimas.ltZ odbiorem osobistym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysznak Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Kupowałem tutaj https://parduotuve.spiningavimas.ltZ odbiorem osobistym.Dzięki. Nie ma opcji wysyłki do Polski na formularzu strony, zapytałem mailem - zobaczymy. Ostatnia sztuka mam w koszyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Dzięki. Nie ma opcji wysyłki do Polski na formularzu strony, zapytałem mailem - zobaczymy. Ostatnia sztuka mam w koszyku Wysyłka gls 10 euro. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Kupowałem z tego sklepu Bellezzę Correntię i wysyłka w 48h, wszystko sprawnie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 10 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Używa ktoś z was Argento Prototype GLAPS-942ML i chciałby podzielić się wrażeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Czy ktoś z Was używał Silverado GSIS-742ML - 2.24 3-15g?Słyszałem, że mają one moc w dolniku, ale czy da się tym kijkiem komfortowo łowić sandacze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Da się bez problemu, do tych powiedzmy 15g + guma 4" można ciskać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Mam używam i potwierdzam, da się wciąć sandacza, chociaż ja tak ciężko nie łowłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Takie optimum to w granicy 10-12g + guma, bo jak zawsze lepiej jest kija nie przeciazac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Tak właśnie myślałem. Bardzo Wam dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfi Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 witam ktory model silverado bedzie najbardziej odpowiedni na sporegogo sandacza na lekko ryby w granicach od 65-85 wiec wwedeczka musi miec moc do wciecia glebokosc okolo 4m lowienie w nocy na lekkie gumy 10-12cm na glowkach od 3 do 12gr chodzi o dobre czucie opadu w lapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Myślę, że tylko GSIS782M. Co prawda mój największy na ten kijek to tylko 74 cm. Ale szczupak 97 też wyjechał. Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 witam ktory model silverado bedzie najbardziej odpowiedni na sporegogo sandacza na lekko ryby w granicach od 65-85 wiec wwedeczka musi miec moc do wciecia glebokosc okolo 4mlowienie w nocy na lekkie gumy 10-12cm na glowkach od 3 do 12grchodzi o dobre czucie opadu w lapie Używam tego GSIS782M o którym pisze kolega kostom63, i pod twoje potrzeby będzie pasował.O czucie opadu się nie martw, ten blank bardzo dobrze przenosi wszystko na dłoń.Z wcięciem sandała też nie będzie miał problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Kto obecnie zajmuje się dystrybucja Graphiteleader na Polskę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Kto obecnie zajmuje się dystrybucja Graphiteleader na Polskę?Rafał Bednarkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Rafał Bednarkiewicz Raczej sobie odpuścił temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Nie odpuścił cały czas jest dystrybutorem na Polskę, tylko już nie prowadzi sprzedaży detalicznej tak jak kiedyś w swoim sklepie. Ale wędki Graphiteleader czy plecionki Varivas w polskich sklepach to chyba wszystkie są z dystrybucji Team-Rapa(Rafał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 13 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Raczej sobie odpuścił tematZ pewnością odpuścił sobie zaglądanie na forum. Próbowałem coś załatwić przez jeden ze sklepów sprzedający kije GL i bardzo podobną opinię usłyszałem na temat dystrybutora. Ogólnie ciężki kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztorm78 Opublikowano 26 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Może ktoś z kolegów użytkuje takiego grafita '18 Vivo Nuovo GNOVS 902MH lub GNOVS 842H, proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Czy miał ktoś styczność z corto 18 a dokładnie modelem GCRTS-572UL-HS 5'7" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hans Kloss Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 (edytowane) We wrocławskim Krokodylu był kiedyś model nieco dłuższy tj. 612. Miałem w ręce, bardzo szybki jak wszystkie Corto i bardzo lekki, ale nie kupiłem bo nie lubię wędek krótszych niż 7'. Poza tym cenę miał nieprzyzwoicie wysoką w porównaniu z Corto UX. Edytowane 14 Sierpnia 2022 przez Hans Kloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Czy ktoś z Was ma lub posiadał ten kijek? Niechcący wziąłem z ciekawości do ręki i zrobił na mnie mega wrażenie na sucho. To jest coś czego szukam w okoniowce. Miał szczęście ze był w spinie a nie cascie bo już by tak lekko na stojaku nie miał xD Ile to realnie obsługuje? Opisany jest 2-7, ale to chyba troszkę zaniżone wartości. Jak z czułością tego kijka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Witam, w nawiązaniu do Graphiteleader-a. Jestem w posiadaniu silverado gsis 742ml 3-15g , kijek spełnia moje oczekiwania jest genialny - okoń na ciężko sandacz na lekko , szczupak na lekko , nawet klenie zdarza mi sie nim łowić. Po zachwycie marzy mi się coś od GL pod okonie , łowię na kajtki , tanty , kopytka , twisterki 1- 3 cali w gramaturze 1-5g , Czasem woda stojąca do 5m oraz mała nizina rzeka . Post Graphiteleader czytam od wczoraj , skarbnica wiedzy . Tylko niestety nie wszystkie proponowane GL pod takie wabiki są dostępne . Uptrzyłem sobie z dostępnych model GLFS-752L-T opisany 1-7 g Tubular . Czy to będzie dobry wybór, może inne propozycje od GL , oczywiście te które są dostępne od ręki. Bardzo dziękuję za wszystkie sugestie. Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-N981B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Użytkuje tą finezkę do 7g od 2óch miesięcy. Do gramatury przynęt o jakich wspominasz nada się jak najbardziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 W takim razie chyba się skusze . Dziękuję za informację. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-N981B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi