Ostry krokodylec1 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 (edytowane) Ale jeżeli 2 pozycja miała by być pod pstrągi potokowe( no chyba,że okoń czy tęczaki na stawach, to wersja z wklejką jak najbardziej) to brałbym wersje tubular tej samej wędki, ktorą sam na pstragi pod gumowe robactwo stosuje.P.s filmik z pracy wędki( wersja z wklejką) jest na youtube po wpisaniu frazy:"sierpniowe okonie z pływadełka graphiteleader finezza19" Edytowane 18 Sierpnia 2023 przez Ostry krokodylec1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roost Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Szukam właśnie jakiejś alternatywy dla Suzuki 601 3lb Pro, do łowienia pstrągów i okoni na bardzo lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roost Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Panowie użytkuje ktoś może nowe Corto 23 642L-T? Mam kilka pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 (edytowane) tego modelu chyba jeszcze nie ma w sprzedaży, przynajmniej w naszej dystrybucji nie widziałem Edytowane 11 Września 2023 przez Karpiu95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysznak Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Panowie użytkuje ktoś może nowe Corto 23 642L-T? Mam kilka pytańKup tą:https://zenmarket.jp/pl/auction.aspx?itemCode=f1105829495Portal mam przećwiczony w tej cenie nie płacisz cła ani vatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Kup tą:https://zenmarket.jp/pl/auction.aspx?itemCode=f1105829495Portal mam przećwiczony w tej cenie nie płacisz Do jakiej kwoty nie płacisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysznak Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Kup tą:https://zenmarket.jp/pl/auction.aspx?itemCode=f1105829495Portal mam przećwiczony w tej cenie nie płacisz Do jakiej kwoty nie płacisz?Tego nie wiem dokładnie, gdzieś mi się obiło o oczy, że jest to do 150 euro. Ostatnie zamówienie wyszło w podobnej cenie i zapłaciłem 8.50pln nawet nie wiem za co....Ale jak kupowałem wędki po 1200pln i było ich 3 sztuki w paczce to policzyli mi Vat 23% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Tego nie wiem dokładnie, gdzieś mi się obiło o oczy, że jest to do 150 euro. Ostatnie zamówienie wyszło w podobnej cenie i zapłaciłem 8.50pln nawet nie wiem za co....Ale jak kupowałem wędki po 1200pln i było ich 3 sztuki w paczce to policzyli mi Vat 23%To cło ci doliczyli kolego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 W plecionie mieli niedawno dostawę Graphiteleadera i nawet jakieś corto oglądałem jeśli dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 też widziałem te w plecione ale to była seria UX.... bardzo fajne wędki swoją drogą. Nie aż tak ultraszybkie jak zwykłe corto, ale bardzo fajne. Cenowo też przyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roost Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 No właśnie chodziło mi o coś szybkiego, taką typową igiełkę do robaków i micro twitcha, szybka pod przynęta natomiast pod ryba głęboko pracującą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Koledzy poproszę o namiary na sklep z dużym wyborem wędek Graphiteleadera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Caster house Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Potrzebuje na szybko zamiennik Corto EX 672 l-hs. Czy seria UX ,a dokładniej model UX 642 l-hs będzie podobny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matss87 Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Czy łowil ktoś już na nowe Corto UX 23? Słyszałem że nowe modele mają mocniejszy blank, są szybsze oraz lepiej transmitują pracę przynęty jak ich poprzednicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ankier Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Cześć. Koledzy zastanawiam się jakie są różnice między Silverado Prototype, Silverado a Silverado 2023 - modele o ciężarze wyrzutu do 15g. Wędka w zamyśle pod sandacza do tych dajmy 20g. Prototype jest dużo droższy jednak chyba bardzo nie różni się od tego 2023 pod kontem materiałów i technologii? Aaa jeszcze jedno. Modele do 15g to spinningi czy casty? Z góry dziękuję za odpowiedź ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 W przyszłym tygodniu będę miał 20gsilpc-762ml. Będę mógł coś ogólnie napisać jak kogoś temat interesuje. Ze zwykłym silverado miałem do czynienia dawno temu i w wersji spin chyba do 11g? Więc porównanie tych dwóch modeli będzie raczej szpagatowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Miałem zwykle silverado do 15g i to do 20g. Teraz mam prototype do 20g i porównując te dwa modele do 20g to prototype jest znacznie szybsze i bardziej elektryczne. Zakres rzutowy jest moim zdaniem podobny. Jeśli chodzi o to do 15g to nie przypadło mi do gustu i szybko się go pozbyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ankier Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Miałem zwykle silverado do 15g i to do 20g. Teraz mam prototype do 20g i porównując te dwa modele do 20g to prototype jest znacznie szybsze i bardziej elektryczne. Zakres rzutowy jest moim zdaniem podobny. Jeśli chodzi o to do 15g to nie przypadło mi do gustu i szybko się go pozbyłemDziękuję za szybką odpowiedź. Co konkretnie nie przypasowało Ci w tym do 15g? W sumie wolałbym 20g jednak już nawet 15g jest właściwie na granicy akceptowalnej przeze mnie długości. Zdecydowanie lubię króciaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ankier Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 W przyszłym tygodniu będę miał 20gsilpc-762ml. Będę mógł coś ogólnie napisać jak kogoś temat interesuje. Ze zwykłym silverado miałem do czynienia dawno temu i w wersji spin chyba do 11g? Więc porównanie tych dwóch modeli będzie raczej szpagatowe No fakt opis casta mi raczej nie pomoże ale chętnie poczytam o wrażeniach kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 To będzie wersja hs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ankier Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Czyli twarda krótka wklejka? W spinie chyba nie ma takiej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 HS jest w spinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 To do 15g wydawało mi się takie trochę lejące ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 To do 15g wydawało mi się takie trochę lejące Silverado do 15 gramów lejące? Grubo! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi