Skocz do zawartości

Wędki Graphiteleader

Krzysiek_W

Rekomendowane odpowiedzi

Ale jeżeli 2 pozycja miała by być pod pstrągi potokowe( no chyba,że okoń czy tęczaki na stawach, to wersja z wklejką jak najbardziej) to brałbym wersje tubular tej samej wędki, ktorą sam na pstragi pod gumowe robactwo stosuje.

P.s filmik z pracy wędki( wersja z wklejką) jest na youtube po wpisaniu frazy:"sierpniowe okonie z pływadełka graphiteleader finezza19"

Edytowane przez Ostry krokodylec1

• 4 tygodnie później...

Kup tą:

https://zenmarket.jp/pl/auction.aspx?itemCode=f1105829495

Portal mam przećwiczony w tej cenie nie płacisz

Do jakiej kwoty nie płacisz?

Tego nie wiem dokładnie, gdzieś mi się obiło o oczy, że jest to do 150 euro. Ostatnie zamówienie wyszło w podobnej cenie i zapłaciłem 8.50pln nawet nie wiem za co....

Ale jak kupowałem wędki po 1200pln i było ich 3 sztuki w paczce to policzyli mi Vat 23%

Tego nie wiem dokładnie, gdzieś mi się obiło o oczy, że jest to do 150 euro. Ostatnie zamówienie wyszło w podobnej cenie i zapłaciłem 8.50pln nawet nie wiem za co....

Ale jak kupowałem wędki po 1200pln i było ich 3 sztuki w paczce to policzyli mi Vat 23%

To cło ci doliczyli kolego...

• 1 miesiąc temu...

Cześć. Koledzy zastanawiam się jakie są różnice między Silverado Prototype, Silverado a Silverado 2023 - modele o ciężarze wyrzutu do 15g. Wędka w zamyśle pod sandacza do tych dajmy 20g. Prototype jest dużo droższy jednak chyba bardzo nie różni się od tego 2023 pod kontem materiałów i technologii? Aaa jeszcze jedno. Modele do 15g to spinningi czy casty? Z góry dziękuję za odpowiedź ????

W przyszłym tygodniu będę miał 20gsilpc-762ml. Będę mógł coś ogólnie napisać jak kogoś temat interesuje. Ze zwykłym silverado miałem do czynienia dawno temu i w wersji spin chyba do 11g? Więc porównanie tych dwóch modeli będzie raczej szpagatowe 

• Like 1

Miałem zwykle silverado do 15g i to do 20g. Teraz mam prototype do 20g i porównując te dwa modele do 20g to prototype jest znacznie szybsze i bardziej elektryczne. Zakres rzutowy jest moim zdaniem podobny. Jeśli chodzi o to do 15g to nie przypadło mi do gustu i szybko się go pozbyłem

• Like 1

Miałem zwykle silverado do 15g i to do 20g. Teraz mam prototype do 20g i porównując te dwa modele do 20g to prototype jest znacznie szybsze i bardziej elektryczne. Zakres rzutowy jest moim zdaniem podobny. Jeśli chodzi o to do 15g to nie przypadło mi do gustu i szybko się go pozbyłem

Dziękuję za szybką odpowiedź. Co konkretnie nie przypasowało Ci w tym do 15g? W sumie wolałbym 20g jednak już nawet 15g jest właściwie na granicy akceptowalnej przeze mnie długości. Zdecydowanie lubię króciaki.

W przyszłym tygodniu będę miał 20gsilpc-762ml. Będę mógł coś ogólnie napisać jak kogoś temat interesuje. Ze zwykłym silverado miałem do czynienia dawno temu i w wersji spin chyba do 11g? Więc porównanie tych dwóch modeli będzie raczej szpagatowe

No fakt opis casta mi raczej nie pomoże ale chętnie poczytam o wrażeniach kolegi.