saitt Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Czy po tym jednym wypadzie widzisz jakaś różnice w zakresie gramatur jakie obsługują komfortowo oba kije? Któryś może więcej podbić albo wystartować niżej? Jak to wygląda wg Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Nie, po tym wypadzie nie mogę tego stwierdzić, ale sprawdzę i dam znać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Jęśli nowe silverado jest szybsze i czulsze od starego, to musi być nie tylko szpada, ale wręcz ostra petarda, bo w stary czucie jest zaj...cze. Zatem w nowym musi urywać łapę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Czy da się którymś modelem podać woblery i w miarę wygodnie obsłużyć? Czy tylko silikony? Mam na myśli kleniowe bączki ok 3cm i od 2g do 5g wagi, boleniowki do 9cm i 12g oraz smukłe typu minnow nie stawiające oporu w wodzie do 6cm. Oglądałem kilka filmików ze wschodu gdzie woblerami łowią, ale na filmie to można wszystkim nawet kijem od szczotki. Edytka: mam na myśli silverado Edytowane 30 Czerwca 2020 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 boleniówki jeszcze jak cie moge.. ale kij do kleniówek to nie jest zdecydowanie kleniówkami łowiłem finezzą nuovo 251cm 3-15g i jakos to szło, ale silverado nie do tego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 (edytowane) Boleniówki bez problemu obsłuży Ci silverado do 20g, starsza wersja jak i nowe prototype. Moim zdaniem są to kije które bardzo dobrze nadają się pod opad sandaczowym jak i boleniowe łowy. Nie myślcie że silverado pracuje samym tylko szczytem i nie nadaje się pod woblery, nic bardziej mylnego. Mówię tutaj o wersjach do 20g.Jeśli chodzi o kleniówki, to z tego co miałem silverado do 15g też powinno się nadać, ale nie od tych 2g tylko raczej od 4-5g Edytowane 3 Lipca 2020 przez fish28 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Darek napisz lepiej co zrobisz z tym starym i niepotrzebnym już Tobie silverado.Bo znam kogoś kto potrzebuje taki kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 (edytowane) Hehehe, już 3 miesiace temu sprzedany i kasa czekała na nowe silverado prototype ????Akurat dobry to był czas, bo pandemia a i to nie było tak żal???? Edytowane 3 Lipca 2020 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Darek napisz lepiej co zrobisz z tym starym i niepotrzebnym już Tobie silverado.Bo znam kogoś kto potrzebuje taki kijek Stare silverado ma sie calkiem dobrze i lowi ???? Mialem okazje polowic "prototajpem" ????, i faktycznie elektryczne jak cholera, choc mi bardziej pasuje stare jesli ktos sie nastawia uniwersalnie na bolki i sandaczeAle gdybym chodzil tylko za sandaczem wolalbym nowe???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Mirek,za krótko lowiłeś. Bardzo fajnie łowi się boleniówkami tym kijem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Seria Argrento RV to jest jeszcze dostępna, czy już została zastąpiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Seria Argrento RV to jest jeszcze dostępna, czy już została zastąpiona?Nie ma już ich, dopytywałem się o nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Szkoda, bo zastanawiałem się nad tą do 35g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Corto UX - czy ktos ma informacje +- kiedy mozna sie spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) Ten rok jest jakis wyjątkowo pechowy. Dopiero co cały szczęśliwy odebrałem silverado gsis-782m a dziś na rybach złamał się dolnik i to ok 30cm przed fore gripem????. Najgorsze w tym wszystkim ze blank strzelił podczas zacięcia jak się później okazało śmiertelnego zaczepu a część szczytowa wpadła do rzeki i już nie udało się jej wyciągnąć... Masakra. Mam nadzieję że reklamacja zostanie pozytywnie rozpatrzona i uznana.. Edytowane 15 Lipca 2020 przez saitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) Do tej pory nie mogę pozbierać szczęki z podłogi ze zdziwienia???? Edytowane 15 Lipca 2020 przez saitt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Ten rok jest jakis wyjątkowo pechowy. Dopiero co cały szczęśliwy odebrałem silverado gsis-782m a dziś na rybach złamał się dolnik i to ok 30cm przed fore gripem. Najgorsze w tym wszystkim ze blank strzelił podczas zacięcia jak się później okazało śmiertelnego zaczepu a część szczytowa wpadła do rzeki i już nie udało się jej wyciągnąć... Masakra. Mam nadzieję że reklamacja zostanie pozytywnie rozpatrzona i uznana..A co chcesz reklamowć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Wydaje mi się że blank musiał mieć jakąś wadę fabryczna bo to nie jest raczej normalne żeby wędka w takim miejscu strzeliła... Hamulec też nie był na beton tylko tak ustawiam zawsze żeby przy większym oporze oddawał Linke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 O kurcze, przykro na to patrzeć????Ale to złamanie wygląda dziwnie, takie proste jak by piłką odciął. Daj znać jak rozpatrzono reklamację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 (edytowane) Napisałem już do sklepu. Zobaczymy jak to zostanie rozpatrzone.... Edytowane 16 Lipca 2020 przez saitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Dziwnie to musiała wyglądać moja mina jak zostałem na brzegu z kikutem dolnika w rece.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Złamanie nie takie znowu równe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Współczuję Ci z całego serca, zwłaszcza że jakiś czas temu rozmawialiśmy i bardzo zachwalałem Ci oba modele silverado???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Wedeczka generalnie petarda. Bardzo byłem zadowolony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 (edytowane) Corto UX - czy ktos ma informacje +- kiedy mozna sie spodziewać? W sierpniu powinny być dostępne dwa modele z tej serii. Ten rok jest jakis wyjątkowo pechowy. Dopiero co cały szczęśliwy odebrałem silverado gsis-782m a dziś na rybach złamał się dolnik i to ok 30cm przed fore gripem. Najgorsze w tym wszystkim ze blank strzelił podczas zacięcia jak się później okazało śmiertelnego zaczepu a część szczytowa wpadła do rzeki i już nie udało się jej wyciągnąć... Masakra. Mam nadzieję że reklamacja zostanie pozytywnie rozpatrzona i uznana..To ja poproszę na polska@varivas.pl adres dla kuriera do odbioru uszkodzonej wędki. Dokument zakupu proszę dołączyć do wędki. Zobaczymy co da się zrobić. PozdrawiamRafał Edytowane 16 Lipca 2020 przez Rafal.Bednarkiewicz 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi