SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witam przymierzam się do zmiany kija, chcę sprzedać swojego Team Dragona i w jego miejsce kupić troszke lepszą jerkówke. Mam mozliwość kupienia kija Daiwa Silvercreeek 1,85m 40-150g za 300 złoty kij nowy nigdy nie uzywany. (wydaje mi sie, że te 150g jako górna granica jest podana troche na wyrost). Będę łowił głównie na przynęty 30-60 gram. Myślicie, że ta daiwa za 300pln to dobry pomysł? Czy moze za podobne pieniadze można kupić cos lepszego? Czekam na rady i propozycje. Za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuje.PS. Mam możliwość kupienia wędki przez znajomych w USA ale w gre wchodza tylko sklepy internetowe, tak że jesli macie jakieś pomysły na patyk zza wielkiej wody to tez prosz o sugestie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 jesli masz mozliwosc zakupu przez internet w usa to polecam st crix AC66HF. pytanie tylko jak z transportem... to dobry i sprawdzony w boju kijek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 12 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Dzięki za podpowiedź, może faktyczne to bedzie lepszy patyk niż ta Daiwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi