mrufa8 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam,zamierzam zakupić(nowy/używany) w/w kijek i tu rodzi mi się pytanie brać w ciemno, czy pomyśleć nad czymś z pracowni? U mnie do obsłużenia będzie miał głownie gumy lunker fins do 4gr, czasami obrotoweczki do 00-1.Chyba że macie jakieś inne kije do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 MHX S842-2 .W dobrym wykonaniu będzie miodzio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Posiadam taki kijek i jest ok do tego zakresu przynęty które podałeś.Na okonia super sprawa,ale szczupak z przyłowu ok 70 cm już robił sobie na nim co chciał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Obstawiałbym Phenix FX 661 lub 701- mam ten dłuższy i sprawuje się znakomicie (lunkery + główka do 5 gr). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Posiadam taki kijek i jest ok do tego zakresu przynęty które podałeś.Na okonia super sprawa,ale szczupak z przyłowu ok 70 cm już robił sobie na nim co chciał. Pozdrawiam.To nie jest kij na takie szczupaki.Sum 100cm też robił sobie na nim co chciał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Miałem river runner od 0,8 do 5 gramów i do gumek się średnio nadawał, bardziej wobki i blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Dość miękki. Rzucisz i 10 gramowa główką ale poprowadzić dynamicznie nie da rady. U mnie ten kijek przetestowany na okoniu 41 cm i pstragach teczowych około 2 kg. Na jeziorze i z łódki na male wahadla i woblery. Do tego jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi