eric30 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 witam na początku chciałem sie przywitac ze wszystkimi poniewaz pisze tu pierwszy raz na forum a teraz do rzeczy za tydzien to jest 19.09.08 wyruszamy z kolegą na wyspe Gamlebyviken i mam pare pytań do kolegó z forum :1 czy był ktos tam w tym okresie jaka pogoda jest 2. na jakie przynęty były najlepsze efekty 3. gdzie szukac szczupców w tym okresie na jakie wody wpływaja mamy echosonde i gps-a takze bedziemy szukac ryby za wszelkie informacje z góry dziekuje niekoniecznie związane z moimi pytaniami dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 O wyprawie na Gamlebyviken jest artykul na stronie glownej ...musisz zjechac w dol zeby go odnalezc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 wysłałem priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi