Tadek06 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Na wstępie chciałem sie przywitać.Mam pytanie dotyczące kołowrotka. Szukam czegoś na klenia i mój wybór padł na Daiwa Tournament X 2500iA. Czy ten kołowrotek nada sie i czy jak chciałbym go kupić to zmieszczę się w kwocie 500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 W miarę ok kołowrotkiem na do połowu kleni jaźi jest shimano stardic c14 2500.A tak po za tym przywitaj się na forum w odpowiednim dziale,bo za raz będą się czepiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek06 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Właśnie się zastanawiam czy kupić coś nowszego czy iśc w stronę sprawdzonych starszych konstrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Wysil sie troche,nie licz na gotowe,bo sie znowu zrobi srylion stron , i dzień świszcza jak nic http://jerkbait.pl/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 ps:zanim zadasz kolejne pytanie polecam uwąznie przeczytac....http://jerkbait.pl/blog/8/entry-42-dzien-swiszcza/ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 http://jerkbait.pl/topic/37783-s-daiwa-emblem-z2500ia/a w razie potrzeby i sandacza czy szczupłego opędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 lowienienie kleni na kolowrotek? jakas nowa metoda? skuteczna? jeszcze nigdy nie zlowilem klenia na kolowrotek i dlatego pytam, bardzo lubie lowic klenie i jestem otwarty na wszystkie nowe, nawet najbardziej egzotyczne, techniki polowu tego gatunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) lowienienie kleni na kolowrotek? jakas nowa metoda? skuteczna? jeszcze nigdy nie zlowilem klenia na kolowrotek i dlatego pytam, bardzo lubie lowic klenie i jestem otwarty na wszystkie nowe, nawet najbardziej egzotyczne, techniki polowu tego gatunku A najlepiej, jeżeli jest to kołowrotek do cienkich plecionek o średnicy 0,0016 mm, i wadze 216gr. Edytowane 24 Marca 2014 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 lowienienie kleni na kolowrotek? jakas nowa metoda? skuteczna? jeszcze nigdy nie zlowilem klenia na kolowrotek i dlatego pytam, bardzo lubie lowic klenie i jestem otwarty na wszystkie nowe, nawet najbardziej egzotyczne, techniki polowu tego gatunku bo nie umiesz łowić poza tym do łowienia na kołowrotek używa się specjalnych wędek pozwalających wyrzucić maszyne na dłuższe odległości, osobiście polecam kołowrotki typu rex są w miarę ciężkie i po uderzeniu w rybę ogluszaja ją odrazu a i jak stracimy kilka na zaczepach to nie są to poważne pieniądze, z kolorów to na najlepiej sprawdza się ten rex z pomarańczowymi wstawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Mam spro blue arc 9200 i jak dla mnie jest bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David72 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Panowie, trzeba czytać ze zrozumieniem a nie nabijać sobie posty. Mam zasadę, że jak na pytanie nie mam zamiaru nic sensownego odpowiedzieć to nie piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Panowie, trzeba czytać ze zrozumieniem a nie nabijać sobie posty. Mam zasadę, że jak na pytanie nie mam zamiaru nic sensownego odpowiedzieć to nie piszę.Wlasnie zlamales swoja zasade 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi