aczarny Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam kolegów, czy może mi ktoś pomóc w wyborze kręcioła na nowy sezon. Szukam uniwersalnego sprzętu do łowienia przez cały sezon, budżet 450 zł max. Zastanawiam się pomiędzy daiwa lexa 2000 a ryobi zauber cf 2000- będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Z tych dwu, najlepszym wyborem może być Team Dragon 920... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenon275 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Według mnie Zauber będzie lepszym wyborem, niż Lexa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Tanie Daiwy to dla mnie porażka. Zauber będzie dobrym wyborem ale dla mnie także TD iZ jest bezkonkurencyjny. Mój jest (o ile dobrze pamiętam) z 2003 roku i kręci nadal ok. Gdyby nie ta śrubka od rolki kabłąka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi