leslaw Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Prosze Uzytkownikow tego kolowrotka o opinie.Jaki jest w stosunku np. do Technium czy Stradica czy Rarenium ?Dziekuje, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Nie znam tego młynka i raczej na pewno go sobie nie kupię...Jego design totalnie mnie osłabia Ale....Mamy tu na Wyspach gościa, który nazywa się Henry Gilbey. Wędkarz, fotograf, bloger, autor książek i filmów wędkarskich. Jego pasją jest łowienie Sea Bassów. Otóż twierdzi on, że ten Aero to najlepszy wybór jeżeli szuka się solidnego i niezbyt drogiego młynka. http://www.henry-gilbey.com/blog/shimano_aero_spin_4000_spinning_reel_150_review Zresztą na wyspiarskich forach, podobnie jak i Rarenium, to Aero ma bardzo pozytywne recenzje. P.S. I mówimy tu przede wszystkim o łowieniu w Atlantyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Macałem go w sklepie i powiem tak.Oprócz szpuli wygląda jak model 1000 a szpula mega duża.Podoba mi się on ale to nie na moją kieszeń bo coś koło 700-emset zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 550zł w lublinie jeszcze pewnie by cos z tego urwał proponował mi go kiedyś jeden sprzedawca i bardzo chwalil, ale co miał mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi