leslaw Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 A ja za przykladem innych Kolegow mam podobne pytanie.Z tych dwoch ktory wybrac ?.Dziekuje, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemson Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Dołaczam sie do pytania tez jestem zainteresowany tymi kolowrotkami w wielkosciach 4000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Co do Techniuma to się nie wypowiadam bo nie miałem, niby kręciłem nim na sucho i całkiem fajnie się prezentuje ale to tylko na sucho. Lexą natomiast przełowiłem cały poprzedni sezon, katowałem rozmiar 3500 ciężką orką i jestem mega zadowolony. Szczerze Polecam ten młynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 W tamacie Lexy nie napiszę nic(oprócz tego że ładnie wygląda na zdjęciu )bo nawet w rękach jej nie miałem.Co do Techniuma,bardzo dobry mój znajomy użytkuje od kilku lat trzy bodajże wielkości i,w opozycji do ogólnie panującej opini o kołowrotkach Shimano z niższych półek,nachwalić się ich nie może.Przykładowo,rozmiar 5000 robi u niego przy sandaczówce z kogutami i gumami do 35g i jak twierdzi zero szumów,luzów,jakiegokolwiek dyskomfortu przy łowieniu.W zasadzie,po jego entuzjastycznych recenzjach, sam z ciekawości noszę się z myślą o zakupie Techniuma 5000 do trochę cięższego łowienia.Różnie to bywa z niższymi seriami Shimano,brak powtarzalności jakościowej jest dużym problemem.Dla przykładu,mam i używam od paru ładnych lat Shimano Symetre FI 4000(Malezja)i nie mam żadnych zastrzeżeń do kręciołka,znajomy z takiego samego nie jest już tak zadowolony.Wracając do Techniuma,chyba się skuszę i sprawdzę .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemson Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 @Lukasz-7 powiedz jak wyglada ta ciezka orka gramatura, wielkosc przynet itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 główki 30-42g, gumy do 15 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor71 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Też zamierzam kupić Technium , tylko który model FB , FC , FD . Jakieś sugestie ? Edytowane 24 Marca 2014 przez gregor71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi