Patrinho Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Mam takie pytanko niedawno kupiłem sobie kołowrotek okumy i popsuł sie i jeżeli kupiłem na allegro to z ta gwarancja mogę iść np do bass?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 damian88888 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Odsyłasz gościowi u którego kupiłeś i on wysyła dalej.. Ogólnie to może to troche potrwać (i dodatkowo Ty pokrywasz koszt wysyłki do sprzedawcy) uroki kupowania z allegro.. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patrinho Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Patrinho
Mam takie pytanko niedawno kupiłem sobie kołowrotek okumy i popsuł sie i jeżeli kupiłem na allegro to z ta gwarancja mogę iść np do bass??
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi