zander29 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam ponownie , chciałbym zaprezentować wam moje pierwsze slidery malowane aerografem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Przydało by się większe zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander29 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Wybacz jakość , teraz czas zainwestować w nowy aparat . Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Spoko Gdyby w złotym nie było płetewki mogło by być ładniej. Jeśli już to do tego czerwonego policzka pasowała by czerwona płetwa. Niebieski zestaw lux. Teraz kilkadziesiąt do pomalowania i będzie na czym oko zawiesić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 fajne malowanie mi sie ten zloty podoba a moze zdradzisz jak taka łuske uzyskac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander29 Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 fajne malowanie mi sie ten zloty podobaa moze zdradzisz jak taka łuske uzyskac ?Witam , efekt luski uzyskałem robiąc sobie taki szablon a tu masz Filmik jak to zrobić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander29 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Kilka moich ostatnich prac.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 bardzo ładnie 1-wsza klasa a czym wyciąć szblon na łuskę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 bardzo ładnie 1-wsza klasa a czym wyciąć szblon na łuskę ?Ale tu nas kolego jedziesz.Pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Piękne malowanie.Piersze slidery nie znaczy chyba pierwsze woblery, bo malowanie pierwyj sort 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 pierwyj i nie ostatnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander29 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Chciałbym zaprezentować kilka nowych jerków.. Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez zander29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 elegancko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 .WP_20140402_001.jpgWP_20140402_002.jpg Bardzo ciekawe malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander29 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Bardzo ciekawe malowanieDziękuję, to jest efekt nakladania na siebie kolorów, warstwa po warstwie , Przypomniała mi się stara szkoła rysowania majstra Malanka . Ale przyznac muszę ,że ten niebieski (wiem że to standardowe proste malowanie ) jest narazie najłowniejszy Dzis skonczyłem kilka gilderow na zamowienie , postaram się wrzucic zdjęcia jak najszybciej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Niebieski jest bardzo łowny na szczupaki. Z moich statystyk wychodzi, że łowi dużo, ale rzadziej duże ryby. Więc oszczędnie u mnie w prywatnym pudle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Bardzo ładne początki gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander29 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Cześć pracy , dzieki panowie za wasze opinie , oraz przy okazjii wrzucę kilka nowych " robótek " . Serdecznie pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander29 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Piękne przynęty masz zmykalkę do tego aero 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander29 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dzięki Kanon , ostatnio bawę sie gliderkami.. i bezsterowcami ,oto kilka nowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Te dwa glidery w kropki są swietne. Dobra robota. Oby więcej takich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander29 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Witam szanownych kolegów po dłuzszej przerwie , ostatnio troche wiecej czasu więc trochę wystrugałem .. Edytowane 14 Października 2014 przez zander29 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Świetna robota a ten z niebieskim grzbietem i fioletem na boku szczególnie przykuł moją uwage Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelssss Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 czesc krzychu widze ze dalej dlubiesz coraz lepiej ci to wychodzi fajnie dobrane kolory i coraz lepiej dopracowane szczegoly. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi