krzysiekt1991 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Oj kolego rozwinąłeś się ;] chętnie bym zobaczył takiego oklejanego folią w swoim pudle ;P tak trzymaj ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander29 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Czy ty jesteś lakiernikiem ? Ekstra wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej6 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Super malowanie.Jakiego aerografu używasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ale ślicznotki. Bardzo fajnie malujesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) A ja napisze tak ,troszkę krytyki :-) jak na aero to słabo to wygląda ,kolorki jak kolorki ale szczegóły nie dopracowane :-) ,co by było przy wobkach 4cm. Edytowane 21 Października 2014 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) bardzo ładne może i szczegóły niedopracowane ale jest nieźle bo jak sam tytuł wskazuje są to początki malowania aero tak ze szacuneczek moje malowanie aero to dopiero niedopracowane bylo hehe Edytowane 21 Października 2014 przez Adam L. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander29 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dzięki panowie jak i za dobre słowo , jak i za krytykę, a ta jest dla mnie najważniejsza . Szczegóły są mało dopracowane bo poprostu nie mam jeszcze wprawy z woblerkami a i także aerograf jest made in mongolia zdecydowanie czas na lepszy czas na lepszy . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Wiem że to pierwsze prace ale i tak nie widzę jakoś sensownego uzasadnienia dla pewnych niedociągnięć jeśli chodzi o psikanie ,to jest tak proste że aż nie możliwe do zrypania ,chyba że ktoś nic nie wie o zasadzie działania pistoleciku ,konsystencjach farb i nie ćwiczył paluszka wcześniej na kartce papieru a psika i ma to gdzieś :-):-):-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander29 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Wiem że to pierwsze prace ale i tak nie widzę jakoś sensownego uzasadnienia dla pewnych niedociągnięć jeśli chodzi o psikanie ,to jest tak proste że aż nie możliwe do zrypania ,chyba że ktoś nic nie wie o zasadzie działania pistoleciku ,konsystencjach farb i nie ćwiczył paluszka wcześniej na kartce papieru a psika i ma to gdzieś :-):-):-). Cierpliwości będzie lepiej , twoje też nie byly odrazu idealne , prawda? :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Spoko luzik :-) nadal nie są idealne :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 A mi się palie podobają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander29 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 A mi się palie podobają.Ciągle w fazie dopracowań , próbuje z rożnymi odcieniami ,ale efekty mizerne .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander29 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 kilka najnowszych .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Kapitalna robota, woblery bardzo miłe dla oka, oby tak dalej ps. zmień sobie nazwę wątku na "zander 29 hand made" czy coś w tym stylu bo Twoje dzieła już nie wyglądają na "Pierwsze prace aeorgrafem" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Zander 29 -Naprawde fajnie to wyglada -te ala trociowe pstrazki, kapitalne .Gratuluje talentu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander29 Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Dzieki wiekie .. nie bardzo wiem jak zmienic nazwę wiec jeszcze kilka wstwię tutaj .. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Coraz lepiej ci całość wychodzi jakich farb używasz do aero? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Z tego co widze jest to chyba Createx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Te z drugiego zdjęcia prezentują się miodzio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi