Pickerel Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 W tym sezonie zamierzam rozpocząć przygodę z trollingiem i w związku z powyższym postanowiłem zakupić kijek dedykowany tej metodzie. Zakres stosowanych przynęt będzie się wahał w przedziale 10 - 30 gram. Będę łowił przeważnie na wodach stojących. Szukałem Beast mastera z pierwszej serii 2.40 do 45 lub 50 gram lecz znalezienie go graniczy z cudem. Obecnie zastanawiam się nad Powermeshem o identycznej długości do 60 gram. W grę wchodzą raczej kije fabryczne ze średniej półki. Za wszelkie informacje będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Polecam Ugly Stik Gold Tiger. Mam dwa o róznych mocach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Nie widzę, czy spinn, czy cast - może nie doczytałem... Może być krótszy? 1 czy 2 części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Zdecydowani spinning w dwóch kawałkach. Jeśli chodzi o długość to najlepiej coś w przedziale 2.20 - 2.40. Te Ugly Stiki chyba trochę za mocne na moje potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 W dziale sprzedam wisi (wisiał?) Beast Master MH z serii BX (ta jeszcze jest dobra) za śmieszne pieniądze. Jestem przekonany, że to Ci w zupełności wystarczy do wymienionych celów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ja bym brał, jak się chłopaki wykruszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ten Beast master to już raczej wisiał na giełdzie Na wszelki wypadek kolejka zajęta. A może coś innego? Fajnie jakby można było od biedy kijek wykorzystać do łowienia z ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi