rognis_oko Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Nowa ciekawostka.Od kilku dni mam okazję testować nowego Thrill'a 9cm.Jest większym bratem jego mniejszej 7 centymetrowej wersji. Waży prawie dwa razy więcej, bo 22 gramy.Rzuca się nim daleko. Ale jak to przystało na tego typu woblery, czasami się plącze...Myślę, że przyda się do zadań specjalnych na duże bolenie. Tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 9-ka chyba pod trola Mogłaby się pojawić jeszcze 5-ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 9-ka chyba pod trola Mogłaby się pojawić jeszcze 5-ka. No tak, jeszcze 3 cm dla wklejankowców Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 zastanawiam się czy coś poza ciężarem i wielkością zostało zmienione ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 zastanawiam się czy coś poza ciężarem i wielkością zostało zmienione ... A to mało???????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 zastanawiam się czy coś poza ciężarem i wielkością zostało zmienione ... A to mało???????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? pewnie, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 mmm ciekawe Rognis a nie wiesz kiedy bedą w handlu ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 I bardzo dobrze, że powstały 9-tki bo 7 cm to jakieś takie małe były Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 14 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 zastanawiam się czy coś poza ciężarem i wielkością zostało zmienione ... Nic nie zostało zmienione. Wobler pracuje podobnie, jak poprzednia wersja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 14 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 mmm ciekawe Rognis a nie wiesz kiedy bedą w handlu ?! Niestety nie wiem, kiedy będą w sklepach. To nowość na 2009 rok, więc podejrzewam, że pojawią się pod koniec tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 14 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 I bardzo dobrze, że powstały 9-tki bo 7 cm to jakieś takie małe były Pozdr. Salmo 7ki wcale nie są takie małe To dość agresywny wobler.9tka na pewno przyda się do zadań specjalnych, na grube rapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Bedzie dobry na okonie PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Bedzie dobry na okonie PozdrawiamSlider...nilowe Ciekawe jaki opór w wodzie stawia 9-tka...z tego co pamiętam ( Thrilla w pudełku miałem przez kilka dni ), 7-ka stawiała dośc znaczny...posiadałem wersje nietunningowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Dla kolegów którzy byli ciekawi kiedy będzie w handlu mam wiadomość ,już jest http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/salmo-thrill-a20-p92 -k3394.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi