Jack__Daniels Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Miał ktoś z Was założoną te przynęty na kija? Albo chociaż pomacał w sklepie?http://www.jaxon.pl/Katalog/258_184_przynety/5052_przynety/Produkt/37866_atract-multi-parts-xmp-b.aspxhttp://www.jaxon.pl/Katalog/258_184_przynety/5052_przynety/Produkt/37865_atract-multi-parts-xmp-a.aspxCiekawe czy może być alternatywa dla tych japońskich co nie pamiętam jak się nazywają ? Edytowane 24 Marca 2014 przez Jack__Daniels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 kupiłem to to kiedys z ciekawosci jak to się bedzie zachowywać 12 czy 14zł to kosztowalo chyba, w wodzie ogonem zamiata, przypomina naturalny ruch uciekającej rybki, szczupaki okonie pewnie by łowiło. tylko tych ogonków za mało bo byle okoń bez problemu to odgryzie, tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Multisekty.Używam takich od kilku lat.Konstrukcja identyczna tylko kolory inne i producent inny.Wtedy jeszcze Jaxon ich nie miał.Moje były Ultimate (Rozemeijer).Biegałem z tym za szczupakami.Najwięcej sukcesów na wersję "trout".Unikam tylko tych wersji poniżej 10cm.Słabo się je "czuje" pod wodą i przy szybszym prowadzeniu wywalają się na boki.Generalnie stosuję taką samą zasadę jak przy tradycyjnych swimbaitach - czym większy tym lepiej. Mam jeszcze ze 100sztuk na wydaniu jakbyś coś chciał.W 3 kolorach i 3 rozmiarach. Pod wodą wygląda to tak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Daj znać jakie kolory i rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 http://www.winkelkraam.nl/watersport_en_boten/hengelsport_en_hengels/de-ultimate-clever-trout-serie-superrrrrr_9677836.html http://www.wsc-shop.nl/nl/product/ultimate-kunstaaszie-omschrijving/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Chore ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Moje są inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Te Jaxonowskie to ok 20-25zł tylko jakieś takie małe mi się wydają. Te cięższe waża chyba koło 30g, a ja wolałbym cięższe. Edytowane 25 Marca 2014 przez Jack__Daniels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Ultimate 42 i 56 gramów ważą - 16cm trout i 15cm bass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Wziąłbym z 6 sztuk. 42 i 56 g to wolno tonące ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Tak.Wszelkie szczegóły podam Ci w kwietniu jak będę w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Wziąłbym z 6 sztuk. 42 i 56 g to wolno tonące ?Weźmiesz jednego pstrąga 16cm dla mnie? Rozliczymy się zbiorczo jak wrócę P.S. Mam małego bassa z tej serii, fajnie chodzi ale cóż mi po nim jak ma tylko 9cm, toż to nawet nie jest rozmiar europejski a wiadomo, że zabawa zaczyna się od 15cm wzwyż Edytowane 26 Marca 2014 przez Pumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Ok . Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Weźmiesz jednego pstrąga 16cm dla mnie? Rozliczymy się zbiorczo jak wrócę P.S. Mam małego bassa z tej serii, fajnie chodzi ale cóż mi po nim jak ma tylko 9cm, toż to nawet nie jest rozmiar europejski a wiadomo, że zabawa zaczyna się od 15cm wzwyż Spoko.Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi