kogut Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Maciej,świetny kijek,moje klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Brawo.. Przemyślany projekt Spokojnie i powoli do celu, ale się udało, tak ja to widzę. Życzę kolejnych projektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Jeśli to pierwszy projekt to czapki z głów- wyszło extra! P.S.Gdzie wykonywałeś ten "kapsel" z rybką i opisem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 To pierwszy projekt.Wcześniej nawet przelotki nie wymieniałem.Kapsel wykonał grawer z dwuwarstwowego tworzywa w tym wypadku srebrno-czarnego, które dla zabezpieczenia przed zbytnim porysowaniem polakierowałem.Można to oczywiście zrobić z innego materiału.Koszt to 20 zł za 4 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Po testach,Świetny blank,mimo słabych brań kilka sandaczyków, okonków + niezły szczupły,I nowy pomysł, mam już drewienko na insert [trochę niespotykane] i korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 No i to jest najbardziej poprawna prezentacja nowej wędki Nice perch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Następna wędka to niechcący blank z RBC 10-30 i 6,6. kijek pod cięższe koguty.Jakie przelotki polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Kijek dotarł.Przy braku doświadczenia w co go uzbroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 ]Zdany sam na siebie tak zaprojektowałem uchwyt[po obróbce wstępnej] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 A co tam jest na blanku ?? Skóra węża fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Tomuś nie do końca.Miała być,ale gdy spojrzał na mnie z terrarium to chyba mnie to przerosło .A to prawdziwa skóra o fakturze skóry węża . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Nie w moim stylu, ale oryginalne i ciekawe. Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Czy przelotki KL i KT są zasadne przy tym blanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Czy przelotki KL i KT są zasadne przy tym blankujak najbardziej ,jak przy każdym innym zerknij na ten katalog , może to będzie jakaś pomochttp://www.fujitackle.com/catalog/pdf/rodcomponent2014.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Moja druga wędka.Sztywniak z założenia, coś pod cięższe koguty. Spełniła oczekiwania i po testach wraca na stół celem podniesienia urody.Blank to Lemax 12-30 lb. Edytowane 13 Listopada 2014 przez Mc.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Kijek fajny Ps. Ale zdjecie skasuj, albo wstaw inne. Raz - regulamin wstawiania zdjec (na 75 centow ten pike sie nie lapie), Dwa - grip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Jak zwykle czegoś nie doczytałem .Zdjęcie takie bo około60tki przeważnie brały, ale urosną. .A z tym gripem to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Co do gripa to tak ma szybko wszystko masz w tym temacie http://jerkbait.pl/topic/279-który-chwytak-kupić/?p=1549256 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Ten grip to tylko tak do zdjęcia. Normalnie to używamy podbieraka.Jak skończę uchwyt to wrzucę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 No sam nie wiem?Tak zrobiłem uchwyt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 I następny pomysł . Matagi TR60CSN .Przelotki torzite. Zacząć od 20 czy od 16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Od 20. Przy tym blanku to obowiązkowe. Wzorował bym się na tym:http://jerkbait.pl/topic/18321-pracownia-best-rods-center-w-skr%C3%B3cie-brc/page-46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Od 20. Przy tym blanku to obowiązkowe. Wzorował bym się na tym:http://jerkbait.pl/topic/18321-pracownia-best-rods-center-w-skr%C3%B3cie-brc/page-46Dlaczego przy tym blanku lepiej będzie zacząć od 20stki ? Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi