DelTor0 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 W jubilera sie bawisz, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 O jasny ch... tzn pies ????Piękne to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 9 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Nawiasem mówiąc to z tego tworzywa robi się elementy biżuterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziurban Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Co to za tworzywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 10 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Juma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 16 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Może coś w carbonie . Pierwsza próba by zapoznać się z materiałem i technologią .I od razu kilka pomysłów: na równiejsze układanie włókien, lepsze dopracowanie powierzchni, zlicowanie z ewentualnymi wstawkami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 23 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Może jednak nie idżmy na łatwiznę . Rdzeń do pełnego uchwytu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Komponenty na następny projekt. Rękojeść węglowa, do tego insert Juma Carbon, body uchwytu gunsmoke. Powinno zagrać. Jest trochę gimnastyki ale myślę że wyjdzie nieźle. Body z Ali, fajne, bo z wkładkami plastikowymi, insert trudno sfotografować tak by oddać urok tego tworzywa, a rękojeść na etapie półproduktu. Przy okazji jeszcze jeden insert. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 5 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Komponenty sklejone, ale do końca jeszcze daleko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Czy te uchwyty z ali dobrze trzymaja ci kolowrotek? Nie ma zadnych luzow? Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 5 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Z Ali jest samo body. Insert robiłem sam. By to działało ważna jest średnica, oraz przede wszystkim długość insertu, gdyż nie jest to uchwyt uniwersalny, a raczej dedykowany do pewnej grupy kołowrotków . W moim przypadku będzie to Ultegra 2500. Trzyma to dobrze, a dzięki wkładkom z plastiku nie rysuje stopki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Z Ali jest samo body. Insert robiłem sam. By to działało ważna jest średnica, oraz przede wszystkim długość insertu, gdyż nie jest to uchwyt uniwersalny, a raczej dedykowany do pewnej grupy kołowrotków . W moim przypadku będzie to Ultegra 2500. Trzyma to dobrze, a dzięki wkładkom z plastiku nie rysuje stopki.Ano wlasnie, tak też myślałem ze sam musiales dorobic insercik.. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 4 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Witam. Dawno mnie tu nie było, ale pojawiły się braki w sprzęcie więc coś tam trzeba dłubnąć. Taki pomysł na uchwyt NHSS. Trochę pracy było, szczególnie z uchwytem węglowym. Elementy przygotowane do sklejenia. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 5 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2024 Gustownie , elegancko, z przytupem.Wszystkie elementy tworzą jedną spójną całość.Białe przekładki bardzo ożywiają projekt.Gratuluję smaku i wyczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 6 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 Dzięki Mistrzu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 7 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Dzięki MistrzuJa tylko prosty człowiek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Ja tylko prosty człowiek. Prosty, nie prosty, ale fach w reku jest 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 15 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 Kijek skończony, przetestowany i mimo kapryśnej aury udało się wyjąć kilka rybek. W zamyśle foregrip miał być scięty pod kątem tak jak przód uchwytu, co myślę że wyglądało by bardziej spójnie, ale zrobię to w następnym kijku. Będzie to budżetowa okoniówka na blanku MHX. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 31 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Nowe korki do MHX-a, wyglądają trochę jak aglomerowane do wina, ale bardzo dobra jakość plus kopia fuji NHSS z Ali. Przód tych uchwytów trochę mi się nie komponuje, więc albo uciąć pod kątem, albo taka nakładka jako baza do dalszych pomysłów (tu jeszcze trochę za gruba).To będzie mój nr 9. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 22 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Coś tam sklejone,pozostaje doszlifować. Niby nic, ale coś tam zaadaptowane na potrzeby rodbuildingu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 30 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Moje ulubione zajęcie to dorabianie detali , a właściwie szczególików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 30 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 29 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja Tak finalnie skomponowałem sobie MHX-a, coś tam jeszcze podpolerować i kleimy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja cukiereczek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi