Mc.D Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Pierwsze próby z nićmi.Przepraszam za kiepskie zdjęcia,a i nici z Lidla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zaczynasz łapać bakcyla wyplatanek bardzo ładnie to wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Kolory ostatniej wyplatanki której nie ma na zdjęciu zaczerpnąłem z kolorów ostatniej sukienki ŻONY.1 1/2 tygodnia sponsoringui.Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 W końcu trochę wolnego .Uchwyt wyszedł tak.Miał być skromny a jest trochę mikołajkowy, ale to w końcu prezent. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacosław Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Fanem wyplatanek nie jestem ale wzór bardzo mi się podoba. Elementy rękojeści takie jak lubię. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Niestety na to co mi się podoba coraz bardziej czasu mam niewiele,ale mimo że nie skończyłem pierwszej wędki to mam pytanie do Dąbka111 -jaki blank na ostrożnego okonia i jakie przelotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 I w ogóle to w zasadzie jestem człowiekiem sympatycznym a tu tak mało podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Masz prawie na miejscu pracownię a w niej cały wybór blanków UL Matagi. Oglądałem większość modeli, wklejanki i nie tylko.Podjedziesz sobie i pomacasz. Ja byłem zachwycony tym że każdy model jest troszkę inny. Ja czekam na nową dostawę i chętnie oblukam tam coś co wypatrzyłem ostatnio w katalogu, ciekawy blank na pstrąga Nimble Minnow. Edytowane 13 Maja 2014 przez bardziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 I następne pytanie dotyczące lakierowania przelotek.O ile technicznie wychodzi to w miarę równo, to mimo odpowietrzenia lakieru widać w strukturze bąble powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Odezwij się do naszego forumowego kolegi na priv @krzysiek. Przesympatyczny kolo z ogromnym doświadczeniem....Jesli masz tylko jakieś pytanie jestem przekonany , że udzieli Ci wszystkich odpowiedzi. Mam dwa kije wykonane przez w/w kolegę. Naprawdę czlowiek robi super robotę a do tego z chęcia dzieli sie swoja wiedzą Co do lakierowania dla mnie autorytet Pozdrawiam Pawel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Dzięki Pablo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Wow.Faktycznie pierwsza liga i co najważniejsze ,ze smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Fajnie opisał gdzie stam już nie pamietam gdzie (tu na forum) w jaki sposób gładzi lakier itp. Polecam tą lekturę Wątek chyba : Filmy z lakierowania omotek czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Pierwsze nieśmiałe próby lakierowania .Tipet co prawda wykonany niestarannie ,ale to próba kombinacji kolorów .Czy pod stopką przelotki powinien być lakier i ile ,bo spotkałem się z różnymi opiniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Nastepnym razem sprobuj zrobic krotsze omotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Próba opisu.Lakierowanie-wiele nauki jeszce mnie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Co ten blank taki zrysowany? Czy to tylko fota taka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 To stary blank na którym wykonałem próbę opisu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Uff a juz myślałem ze phenixa tak zrysowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 A nawiasem mówiąc jeśli chodzi o opis to chyba najbardziej przyjazne urządzenie [próbowałem stalówki, ropidografu,mazaka] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 sorry. pisze się rapidograf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Mnie najlepiej opisuje sie stalowka, ale fakt faktem ze trzeba przerobic kilka stalowek, zeby wreszcie trafic na taka tkora dobrze spelnia swoje zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Wreszcie koniec.Przez chroniczny brak czasu trochę to trwało.Miał kij być poważny a wyszedł taki trochę wesołek. Mogło być lepiej ale myślę że jak na pierwszy projekt nie jest tak bardzo żle.Najwięcej kłopotu sprawiło mi lakierowanie ,tu czeka mnie jeszcze dużo nauki.Dzięki za rady.I to chyba w tym temacie tyle. W poniedziałek testy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Świetny projekt ... wyplatanka piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi