jerzy Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Witam Dostałem informację z JP, że tytułowe multiplikatory prawdopodobnie przestały być produkowane. Nie są to informację w 100% pewne , jednak pogłoski takie dochodziły do mnie juz pół roku temu. Miałoby to sens zważywszy na fakt, że info o następnej Daiwie Pixy pojawiły sie juz kilka miesięcy temu. Jeśli ktoś nadal rozważa zakup w/w maszynek to kto wie czy nie ostatni moment. Swoja drogą Remek mógłby wybadać sprawę dokładniej u swoich żródeł w Japonii. Kto wie moze już gdzieś pokryjomu testują prototyp niskoprofilowca na klenie i pstrągi .. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Jurku,Spróbuję. Nie obiecuję bo mam doświadczenia z tymi kolegami, że raz odpowiadają w przeciągu 5 minut, a raz w ogóle nie odpowiadają ale ... napiszę. Swoją drogą to rzeczywiście mało osób używa takich kręciołków - mówię globalnie, a nie lokalnie. Nie ma po prostu potrzeby. To, że my łowimy na nie pstrągi jest super sprawą ale oni po prostu łowią na grubsze przynęty i takie kręciołki nie są podstawowym ich biznesem - zresztą widać co przez ostatnie lata dzieje się na rynku (mnóstwo kołowrotków typu curado, scorpion i ... wprowadzane nowe różniące się jedynie kolorem i obudową). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 no to Jerzy za kilka lat można będzie zbić fortunę sprzedając jeden z tych 3 modeli moje presso 3 IN 1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 łaaał ale TUNING korbka, gwiazdka, wodzik, rączki, panel chyba z Alphasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 @spigot ciekawe combo stworzyłeś ostatnio ktoś na TU coś podobnego wykombinował PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Poskładałem chyba z nudów tak na prawdę - gwiazda i pokrętło docisku szpuli ALPHAS ITO - całe serce z główną przekładnią również ALPHAS ITO - prawy panel z ALPHAS ITO założyłem z czystej ciekawości czy MF będzie pracował ciszej niż w panelu oryginalnym z PRESSOosobiście kompletnie mi się nie podoba kompozycja z czernią łapki zostały mi po wymianie w MONO na inne więc skoro srebrna jestgwiazda hamulca i pokrętło docisku szpuli - dlaczego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 14 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 apropos nowości i dziwności zarazem to jako nowość pokazują kolejne wcielenie conquesta 51 w wersji CONQUEST SUMI IKA SPECIAL. Ciekaw jestem co to jest i do czego służy ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Myślę, że jest to saltwater squid reel - morski kołowrotek do połowu kalmarów. Model SUMI-IKA-SP Revolution ratio 58 cm/rev Gear ratio 5.0 Weight 290 g(g) Drag/MAX 5.0 kg(kg) Line Capacity PE 2 / 150m PE 3 / 100m Ball Bearings 8+1 Cost $495.00 Informacje ze strony:http://www.all-americanoutdoors.com/inc/sdetail/10885 i ze strony: http://www.fishingjapan.net/viewtopic.php?f=34&t=1312&am p;p=4783 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbital Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Ika to po japonsku kalmar, przynajmniej wiem że na pieczonego tak mowią Ika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Spigot: najdroższy chyba presso na świecie Jurku - tak jak ktoś napisał - na morskie stwory. Dwa lata temu pojawił się i conquest na morskie wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi