Kuba Standera Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 http://stores.ebay.com/Chicago-Fly-Fishing-Outfitters-Ltd/SALE-/_i.html?_fsub=1128452014&_sid=795693414&_trksid=p4634.c0.m322Jakby kogoś interesowały takie zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 W dziale Cafe jest temat "Promocje"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 I? To nie promocje, tylko wyprzedaż Dotyczy wylacznie muszkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 To bardzo znany i dobrze zaopatrzony chicagowski flyshop. Zawsze kiedy w nim bywalem zostawialem w nim wiecej kasy niz planowalem. Ceny na wyprzedazy sa ok ale jesli chodzi o sam ebay to mozna tam cos wyrwac za naprawde male pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Tylko zwykle problem z wysyłką, z różnymi "ąsami"Tutaj kupiłem i obsługa klienta oraz kontakt są na bardzo dobrym poziomie.Kupiłem sobie versitip i grand, w sumie niecałe 100e z wysyłką... W PL sam versi kosztuje 160e...W UK nie jest dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 To fakt , duzo sprzedajacych nie chce wysylac poza US. To chyba tylko dla wygody bo ja sam gdy cos wystawiam na ebay zaznaczam ze wysylam tylko na terenie Stanow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Są też i inne powody i poniekąd ich rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 będzie ktoś coś zamawiał z Rio? upatrzyłem sobie jedną linke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi