Pride Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam wszystkich, na forum jestem od dłuższego czasu (wcześniej jako Greed111, niestety zapomniałem hasła), zakładam nowy temat i chciałbym prezentować w nim swoje wypociny dość gadania, na pierwszy ogień żukol 3,5cm, 3cm i 2cm powstały jeszcze mysiory ale chwilowo nie zostały uwiecznione 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ładne,ładne te żuczki... Jaka praca,to typowe smużaki..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Grubo... a na poważnie , kawał dobrej roboty! Witamy kolejnego hand made Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Nice to see you. Again Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Dzięki można nimi smużyć lub prowadzić 10-20 cm pod wodą^^ takie pod moje klonki zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Fajne robaczki Który trafi do mnie na chrzest bojowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 @Joah12345 napisz mi na PW na jakiej rzece łowisz (wielkość, uciąg, czy są tam klenie) to coś pomyślimy te które tutaj widać są stosunkowo lekkie, robione specjalnie pod taki mój strumyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Aleś poszedł po bandzie Mateo.Dla mnie pierwsza liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Dzięki Marcinie nie przerwając: black fury 2,5cm & mysiory 2,5-3cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 zuczki bardzo fajne troche dupa je szpeci ale wiadomo rybom to wisi tylko nas w oczy razi jest na to kilka sposobow ale fajowe mysiory to wogole jak diably wyszly fajne kudlate testowales w wodzie? ciekawe jak to wszystko wytrzymale jest...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 A już myślałem, że nikt nie zauważy zapomniałem co jakiś czas zgarnąć patyczkiem kropelkę z dupki i wyszło jak wyszło dzięki, w tym sezonie zamierzam je gruntownie przetestować^^ ;D testowałem tylko czy pracują, łowić na nie nie łowiłem chociaż... rok temu miałem takiego prototypa i ładnie kusił klenie dopóki gruba czterdziestka go nie porwała ;> jeśli chodzi o wytrzymałość to boję się o ogonki u mysiorów czy słusznie to się okaże jeśli chodzi o robale to są niezniszczalne, testowane przez ostatnie 3 lata xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 fajne te tworyzłowiłeś już coś na tą odpasioną mysz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 widze po kacie naciecia steru ze polowia sam lubie taki kat wobki schodza nieco pod wode nie sa to typowe smuzaki na bank polowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 @spidi jeszcze nie ale mam zamiar w czerwcu zacznę łowienie na poważnie, z pewnością dam znań o efektach @bielik, od razu widać, że znasz się na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Kilka nowych na oko 3,5cm, pływające, jeszcze nie ustawione ;> zdjęcia tak tylko podglądowo, jutro postaram się o lepszą sesyjkę i oczywiście jest ich więcej, nie tylko to co na focie o Tobie @Joah12345 też pamiętam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Stworki jak z gablotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Mysiory są ekstra. Sam mam chęć zrobić. Futro i sierść czeka, tylko nie ma kiedy :/Twoje to chyba ze sznurka jakiegoś. Fajny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Wiem o czym mówisz, sam cierpię na ciągły deficyt czasu co do mysiorów to robię je z futra, z kołnierza kurtki młodzieżowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 U mie ostatnio się takie wystrugały I jak? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Niezłe @BARENZ, chyba muszę wziąć się za struganie kotecka co by te Twoje myszki pogonił Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Listonosz mi dostarczył dwa woby Prid`a powiem że bardzo ładnie wykonane, co do pracy nie wiem bo w weekend wybieram się nad wodę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Filmik z pracą kilku moich woblerów, jakość kiepska, ale może komuś uda się zobaczyć pracę co niektórych na wakacjach może dorobię się kamerki to ogarnę coś normalnego na filmiku woblery są w kolejności: łamaniec x2, wobler oklejany kalką 4cm, mysior 2,5cm, ukleja 5cm (bezsterowiec na okonie i nie tylko), smużak robal 2cm, myszol 3,5cm, woblek 3,5cm na klenie (była ich cała seria, kilkanaście sztuk), robale 3,5cm, ostatnie dwa- pierwszy 2cm, drugi 2,5cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Szkoda że taka słaba jakość obrazu... ale coś tam widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Kręcone telefonem więc niczego więcej nie można się było spodziewać ps. pojutrze postaram się wrzucić zdjęcia pokończonych wobów, a w sobotę kolejnej seri Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Prid jak wgl. masz na imię?Ja po świętach dopiero przetestuje wobki, bo teraz czasu brak... Ale na pewno opisze co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi