spidi Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 bardzo dobre malowanie nic nie widać na tle tych kamieni no prawie nic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Na imię mam Mateusz, ale wszyscy wołają na mnie Mati co do testowania wobków to nie musisz się spieszyć, jak będziesz miał czas to potestujesz dzięki @spidi heh. ten filmik to chyba nie był najlepszy pomysł ale to nic, może znajdzie się ktoś z bystrym okiem i dostrzeże w nim coś ciekawego jeśli uda mi się nabyć lepszy sprzęt to zademonstruję coś lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Kilka dokończonych zdjęcia kiepskie, nie oddają nawet w połowie tego jak wyglądają woblery no ale cóż zrobić ps. nie mam pojęcia dlaczego woblery oklejane folią wychodzą na fotkach takie pomarszczone i "brudne" Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez Pride 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Wieszaj owady za tylne oczko (głową w dół), spływający lakier nie bedzie pozostawiał kropli na końcu. Rybom pewnie to nie przeszkadza ale będzie wygladać estetycznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Hmm... w sumie to nie wiem czemu na to nie wpadłem, przecież wtedy lakier będzie się składał na przednim oczku i później wystarczy go pyknąć nożykiem dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 albo podcierac mu dupsko widze owady fajnie ci wychodza dobry kierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dupsko staram się podcierać ale czasem, nie wiadomo, w którym momencie, tworzy się taki pęcherz, który zastyga i jego usunięcie psuje wygląd dzięki @bielik, uganiam się głównie za kleniami więc insektów musi być najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Te pomarszczenia wychodzą może dla tego że robisz fotke z fleszem? a tak to robaczki super A robisz może żuczki które schodzą tak do 1m-1.5m takie SDr`y ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Fajniutkie wobaski tworzysz. A co do zastygniętych kropel lakieru na dupce to fakt, że może nie wygląda to zbyt elegancko ale.......ostatnio z zapomnienia (czyt. notoryczny brak czasu) zostawiłem te kropelki, przy czym później dorzuciłem jeszcze 3 warstwy domaluxa i cóż się okazało - w pełnym słońcu te przezroczyste krople dawały efekt świecąco-błyszczącej powiedzmy żaróweczki a może bardziej soczewki rozszczepiającej światło. Próbowałem to uchwycić aparatem ale to nie to samo co widziałem gołym okiem. Kilka następnych, czarnych w żółte kropki, wobków celowo pozostawiłem bez "podcierania" z tym, że na tyłeczku tam gdzie zbiera się lakier dałem dodatkową żółtą kropeczkę i efekt jest jeszcze ciekawszy - przynajmniej dla mnie. Wobki jeszcze nie testowane więc nie mogę się jeszcze wypowiedzieć co do efektów połowów w porównaniu z "dopracowanymi" przynętami ale myślę, że w słoneczne dni może to wpłynąć na lepsze efekty - czas pokaże i może wyjdzie na to, że nie zawsze cieknący zadek musi być przyczyną wstydu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 @Joah12345 nie używam fleszu ale przy foceniu następnych spróbuję zmienić oświetlenie albo sesje zaplanować na słoneczny dzień i zdjątka pyknąć na tle używanych już nie raz świerków takich SDr-ów jeszcze nie robiłem ale kiedyś mogę spróbować tylko wtedy byłby to pewnie tonący robal obecnie jestem w czasie pracy przy kolejnych uklejach i imitacji różanki, ciekawe co mi z tego wyjdzie a i zapomniałem o pewnym projekcie na okonie, zapowiada się fajnie, prototyp już gotowy, zobaczymy co z tego wyjdzie @MANTHEO przyznam szczerze, że w ten sposób nigdy o tym nie pomyślałem, kiedyś z pewnością będę musiał to wypróbować bardzo ciekawy pomysł ps. jak dobrze, że są te święta, nareszcie można coś podgonić w warsztacie^^ ;D prawdziwe łowienie zaczynam już niebawem więc struganie zejdzie na drugi plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 To może byś mi spróbował zrobić z 2 takie SDR`y na próbę? z reszta napisze pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Coś pomyślimy tymczasem takie potworki 3,5cm dalekiego zasięgu (jest ich cała partia), jak się dorobię odznaki "Twórca" to powędrują na giełdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ghibli Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dupsko staram się podcierać ale czasem, nie wiadomo, w którym momencie, tworzy się taki pęcherz, który zastyga i jego usunięcie psuje wygląd dzięki @bielik, uganiam się głównie za kleniami więc insektów musi być najwięcej Wbij robalowi w tyłek cieniutki drucik albo igiełkę. Lakier spłynie po drucie i będzie ok. Potem tylko delikatnie pędzelkiem pyknij, żeby zakryć dziurkę po igiełce. Czasami nie działa w przypadku zgęstniałych lakierów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Super owady jednak smużaki mają swój urok Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez Kanon123 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 @Ghibili dobry patent @Kanon123 dzięki Kolejna seryjka, tym razem sesja na zewnątrz uklejopodobne stwory i taki cudak na okonie ta czerwona kulka za sterem to ołów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 No rozkręcasz się chłopie, rozkręcasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wyskoczyłem dziś połazić chwilkę po mojej rzeczce i działo się, rybki może niewielkie ale zabawy kupa, woblery zdają egzamin 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Środkowa fotka super! Gratki za kropki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Gratulacje stary. Fajny kropas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Rybki super, chylę czoła . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wyskoczyłem dziś połazić chwilkę po mojej rzeczce i działo się, rybki może niewielkie ale zabawy kupa, woblery zdają egzamin 167183_DSC03878.JPG 167185_DSC03884.JPG 167186_DSC03885.JPGfotki kropka bardzo ladne i jak widac wobki lowia co najwazniejsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dzięki Panowie jutro też może na chwilkę uda mi się skoczyć to dojdą kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dzisiaj znowu skoczyłem na moją rzeczkę królowała płotka 4cm ;D był też nietoperek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Gratulacje Mateo Kropasek jak się patrzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Coś pomyślimy tymczasem takie potworki 3,5cm dalekiego zasięgu (jest ich cała partia), jak się dorobię odznaki "Twórca" to powędrują na giełdę 149621_DSC03836.JPG Żeby dać na Giełdę J.pl nie musisz być twórcą. Chyba, ze zależy ci na Giełdzie Twórców, to co innego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi