Skocz do zawartości

Twory Prida ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Wypasionym telefonem :D ps. podstawa to dobrze dobrane światło i cienie ;)

ps. ktoś kiedyś prosił żebym dał znać w wątku jak będę coś sprzedawał, więc informuję, iż na giełdzie (nie tej twórców tylko zwykłej) wylądowało kilka woblerów :)

mam nadzieje, że moderator nie potraktuje tego jako podbijania oferty czy coś w tym stylu, jeśli tak to proszę usunąć od razu :)

Edytowane przez Pride

Wobki łowią a to najważniejsze.

Naprawdę zacne fotki Mateo.

Co to za telefon?

• Like 1

Dzięki Panowie :)  odnośnie telefonu to nie jest to nic specjalnego, ot taki Sony Ericsson K850i, tylko troszkę przerobiony ;> dodatkowo do każdego zdjęcia stosuję wzmocnienie cieni, daje to fajny efekt ;)  w żadne wzmacnianie barw, wyostrzanie itd. się nie bawię bo mi jeszcze zarzucą że fotoszopy tu wstawiam :ph34r:

@mayk rzeczywiście fajnie łowić na swoje, zwłaszcza jak się sprawdza ;) i.. wierzcie mi koledzy na słowo, że za każdym razem dokonuję ostrej selekcji w zdjęciach, gdybym wstawiał wszystko co uda mi się złowić to wątek szyyyybko mi się rozrósł :) dodatkowo jak nie mam dogodnych warunków do pstyknięcia fotki to nigdy nie pstrykam, nie będę targał ryby 20 metrów tylko do zdjęcia bo ani to fajne, ani przyjemne :mellow:

• Like 2

Dzisiaj połaziłem trochę brzegami Ropy i Sękówki, kilka rybek wyjechało na brzeg ;) ogólnie klenie i pstrągi :) miałem dwa bardzo ładne brania na smużaka z przelewu, kleń albo pstrąg, na oko +/- 45 cm :) z robieniem przynęt też coś działam, obecnie walczę z głębokoschodzącymi robalami dla jednego z kolegów :ph34r:

post-56524-0-13241100-1398531212_thumb.jpg     post-56524-0-08073100-1398531211_thumb.jpg

• Like 4

Z fotkami jest taka sprawa, że rozregulowałem aparat podczas uwieczniania woblerów w świetle żarówkowym, na rybach miałem na nosie okulary polaryzacyjne i nie widziałem, ze tamte ustawienia zostały, przez co klenie przybierały barwę niebieską :ph34r: następne zdjęcia będą już jak trzeba ;)

Pride, fotki zacne cykasz. To już mówiłem. Teraz wiem czym. Mialem ten telefonik w szkole średniej. Nie pożył za długo. Pływa w Nieliszu (zaporówka):P Podbierałem okonia, wypadł mi z kieszeni i papa. Ale fakt, maszynka niezła.

No i rybki na swoje wobki, to dopiero gęba na maxa się cieszy. Kurcze śliczne masz tam te rzeki. Będę w wakacje u kuzyna nie daleko. Może by tak chociaż na weekendzik?...

Ile jest od Ciebie do Rzeszowa? Zrobisz za przewodnika w razie co?

pzdr

Macie całkowitą rację Panowie ;) mieszkam 5km od Gorlic, zarówno na Sękówkę jak i na Ropę mam 30 minut pieszo, autem 5 ;) jeśli chodzi o wspólne łowienie to nie ma najmniejszego problemu, aczkolwiek proponowałbym zaczekać z tym do czerwca, będę miał wtedy luzy na studiach, a i rybki żreją wtedy NAJLEPIEJ ;)

ps. @brown z Rzeszowa do mnie jest 100 km, jakieś 2h autobusem, bilet w granicach 13zł ;)

post-56524-0-96118000-1398584101_thumb.jpg

Edytowane przez Pride