Pride Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 @joker chciałbym właśnie na tej Giełdzie Twórców, chyba, że się nie doczekam oznaki "Twórca" to wystawię na normalnej i dzięki bo nie wiedziałem, że można wystawiać na zwykłej giełdzie, jakoś tam nie zaglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Giełda Twórców to odsunięcie wyrobów "Twórców" z J.pl z ogólnej giełdy. Taki trik. Oddzielny kociołek na bigos bo nie komponuje się z fasolką po bretońsku w jednym kociołku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 ladne fotki robisz gratki za wyniki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dzisiaj znowu skoczyłem na moją rzeczkę królowała płotka 4cm ;D był też nietoperek 173482_DSC03891.JPGKozak fota. dlub, szlifuj, scieraj papier. Widac ,ze sprawia Ci to mega przyjemnosc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 W takim razie woblery powędrują na tą "główną" giełdę dzięki @bielik, jutro wracam na studia, ale zjeżdżam już w piątek, więc fotki będę umieszczał regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Kolejny raz woblerki pokazały, że można na nie liczyć 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Czym Ty robisz takie zacne fotosiki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Wypasionym telefonem ps. podstawa to dobrze dobrane światło i cienie ps. ktoś kiedyś prosił żebym dał znać w wątku jak będę coś sprzedawał, więc informuję, iż na giełdzie (nie tej twórców tylko zwykłej) wylądowało kilka woblerów mam nadzieje, że moderator nie potraktuje tego jako podbijania oferty czy coś w tym stylu, jeśli tak to proszę usunąć od razu Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 To poszalałeś chłopie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Kolejny raz woblerki pokazały, że można na nie liczyć 183508_DSC03892.JPG 183509_DSC03894.JPG 183510_DSC03897.JPG 183511_DSC03899.JPG 183512_DSC03904.JPG 183513_DSC03906.JPG 183514_DSC03908.JPG 183515_DSC03911.JPGWobki łowią a to najważniejsze.Naprawdę zacne fotki Mateo.Co to za telefon? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wobki skuteczne, fotki rzeczywiście piękne. Trudno uwierzyć, że telefonem! To musi być dobra maszyna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dzięki Panowie odnośnie telefonu to nie jest to nic specjalnego, ot taki Sony Ericsson K850i, tylko troszkę przerobiony ;> dodatkowo do każdego zdjęcia stosuję wzmocnienie cieni, daje to fajny efekt w żadne wzmacnianie barw, wyostrzanie itd. się nie bawię bo mi jeszcze zarzucą że fotoszopy tu wstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk13 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Niesamowicie Wypasione przynęty i ryby na nie złowione Super sprawa łowić na swoje i do tego skutecznie Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 @mayk rzeczywiście fajnie łowić na swoje, zwłaszcza jak się sprawdza i.. wierzcie mi koledzy na słowo, że za każdym razem dokonuję ostrej selekcji w zdjęciach, gdybym wstawiał wszystko co uda mi się złowić to wątek szyyyybko mi się rozrósł dodatkowo jak nie mam dogodnych warunków do pstyknięcia fotki to nigdy nie pstrykam, nie będę targał ryby 20 metrów tylko do zdjęcia bo ani to fajne, ani przyjemne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Dzisiaj połaziłem trochę brzegami Ropy i Sękówki, kilka rybek wyjechało na brzeg ogólnie klenie i pstrągi miałem dwa bardzo ładne brania na smużaka z przelewu, kleń albo pstrąg, na oko +/- 45 cm z robieniem przynęt też coś działam, obecnie walczę z głębokoschodzącymi robalami dla jednego z kolegów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 panie co sie stalo z jakoscia fotek? przyzwyczailem sie do ladnych fotek w twoim watku za wyniki jak zawsze gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Z fotkami jest taka sprawa, że rozregulowałem aparat podczas uwieczniania woblerów w świetle żarówkowym, na rybach miałem na nosie okulary polaryzacyjne i nie widziałem, ze tamte ustawienia zostały, przez co klenie przybierały barwę niebieską następne zdjęcia będą już jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Pride spaprany balans bieli można w photoshopie poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Racja, ale... nie mam photoshopa, a do dwóch zdjęć nie opłacało się pobierać to tylko tak wrzuciłem, żeby nie było, że siedzę całymi dniami w domu i nawet tyłka nad wodę nie ruszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Pride, fotki zacne cykasz. To już mówiłem. Teraz wiem czym. Mialem ten telefonik w szkole średniej. Nie pożył za długo. Pływa w Nieliszu (zaporówka) Podbierałem okonia, wypadł mi z kieszeni i papa. Ale fakt, maszynka niezła. No i rybki na swoje wobki, to dopiero gęba na maxa się cieszy. Kurcze śliczne masz tam te rzeki. Będę w wakacje u kuzyna nie daleko. Może by tak chociaż na weekendzik?...Ile jest od Ciebie do Rzeszowa? Zrobisz za przewodnika w razie co? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Haha wlasnie obejrzalem fotki na kompie po raz kolejny. Na komorce nie widzialem ani jednej przynety haha. Chyba musze zakupic mocniejsze okulary Pride skad jestes? Post wczesniej widzialem cos o Rzeszowie a to moje okolice :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Odpowiem za Prida, najwyżej mnie poprawi. Zarówno Ropa jak i Sękówka to Beskid Niski. Z tego co kojaże z sąsiedniego forum okolice Gorlic. Zgadza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Macie całkowitą rację Panowie mieszkam 5km od Gorlic, zarówno na Sękówkę jak i na Ropę mam 30 minut pieszo, autem 5 jeśli chodzi o wspólne łowienie to nie ma najmniejszego problemu, aczkolwiek proponowałbym zaczekać z tym do czerwca, będę miał wtedy luzy na studiach, a i rybki żreją wtedy NAJLEPIEJ ps. @brown z Rzeszowa do mnie jest 100 km, jakieś 2h autobusem, bilet w granicach 13zł Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ale piękne widoki zazdroszczę ci tych urokliwych rzeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Czerwiec odpada, mam wtedy największy zapienicz. Koniec lata, początek jesieni. Zobaczę jak mi urlop wypadnie, będę w Rzeszowie pomagał kuzynowi jedną robótkę przy domu zrobić. 100tówka to bliziutko... Ajjj kusisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi