Pride Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Taki tam filmik z pracą 3cm popperka w pierwszej części jest prowadzony większymi szarpnięciami, pod koniec filmiku tylko delikatnym ruchem szczytówki oglądać w HD bo inaczej nic nie widać, szkoda, że youtube zjadł całkowicie jakość... nawet w HD kiedyś nagram jeszcze jakiś patrząc na poppera od góry ps. jestem w trakcie pracy nad nowym wzorem woblerów, są mniej więcej w połowie drogi jaką muszą przebyć, niedługo się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Mały wypadek przy pracy i woblery nie zostaną szybko ukończone więc pokażę na czym stanęło (zostawiłem otwarty słoik z lakierem na strychu i zastygł w całej swojej objętości , ale to nic dziwnego bo z 45 stopni dziś tam było). Neon 4,5cm & zoombix 4cm są po jednej wartwie lakieru i pomalowane grzbiety wyglądają paskudnie, ale myśl ogólna przekazana przy okazji porannego jiggowania udało mi się złowić taką rybeńkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Wątek mi zdycha więc pora trochę zreanimować taki tak pstrunio na moją ulkleję, zdjęcia trochę do bani, ale nie miałem natchnienia na focenie ;pz nudów powstał jeszcze taki cudak pod okonie, brzydki na maksa, ale te rybki lubią same brzydkie przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Mały wypadek przy pracy i woblery nie zostaną szybko ukończone więc pokażę na czym stanęło (zostawiłem otwarty słoik z lakierem na strychu i zastygł w całej swojej objętości , ale to nic dziwnego bo z 45 stopni dziś tam było). Neon 4,5cm & zoombix 4cm są po jednej wartwie lakieru i pomalowane grzbiety wyglądają paskudnie, ale myśl ogólna przekazana przy okazji porannego jiggowania udało mi się złowić taką rybeńkę 325036_DSC04186.JPG 325035_DSC04177.JPG 325034_DSC04170.JPGWyglądają paskudnie? jak na mój gust ,rewelacyjnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Dzięki @miras1983 do następnych bardziej się przyłożę, tylko najpierw muszę lakier zakupić mam kilka ciekawych kalek, może coś z tego będzie ;D tylko chwilowo czasu brak na wszystko, sesja się na studiach zaczęła i trzeba coś zajrzeć do notatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Mały wypadek przy pracy i woblery nie zostaną szybko ukończone więc pokażę na czym stanęło (zostawiłem otwarty słoik z lakierem na strychu i zastygł w całej swojej objętości , ale to nic dziwnego bo z 45 stopni dziś tam było). Neon 4,5cm & zoombix 4cm są po jednej wartwie lakieru i pomalowane grzbiety wyglądają paskudnie, ale myśl ogólna przekazana przy okazji porannego jiggowania udało mi się złowić taką rybeńkę 325036_DSC04186.JPG 325035_DSC04177.JPG 325034_DSC04170.JPGNeonek superancki.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Czas coś zaprezentować a więc na początek kilka zdjęć rybek z dzisiejszego wypadu: I jeszcze filmik z pracą moich przynęt od 00:35 do 2:25 brak akcji więc przewinąć xd na początku praca okonków, na końcu bezsterowca na okonie, co o nim myślicie? Edytowane 6 Czerwca 2014 przez Pride 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ale żeś tego klexa przyblokował kamykiem Fajne rybki tak jaki i fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Haha rzeczywiście wygląda jakby był przyblokowany, ale gwarantuję, że nic mu się nie stało, odpłyną równie szybko co przypłynął tutaj dowód: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 a powiedz jak tam kamerka sie sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Jak na ten przedział cenowy to całkiem nieźle fajnie kameruje pod wodą, nad wodą też sobie radzi, chociaż zauważyłem, że jak wali ostre słońce to jest nieco gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udało mi się dziś połazić na kleniem i wytargałem ładnego czterdziestaka cieszy tym bardziej, że złowiony na tym moim ciurku Kilka zdjęć udało się trzasnąć (pierwsze moim zdaniem najlepsze): Filmik z wypuszczania: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Wkoncu zes bujnal temat i znowu pojawiaja sie ladne fotki jak widac efektywne sa twoje wyroby. pozdro i dawaj wiecej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 będą z tego ryby )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Dzięki Panowie może jeszcze jutro coś wrzucę, później 2 tyg przerwy, zdaję sesję i wtedy ruszam z kopyta pracuję jeszcze nad nowym woblerem, zobaczymy czy coś z niego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 To jest rozmarzony kleń przed tarłem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 To jest rozmarzony kleń przed tarłem. post-56524-0-94020100-1402166161.jpg kleń romantyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Fajne rybki. Zdjęcia też robisz tą kamerką, czy aparatem? Edytowane 9 Czerwca 2014 przez peekol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dziękuję Panowie zdjęcia robię sobie telefonem Poza tym to dzisiaj udało mi się wyskoczyć na 3h i efekty przerosły oczekiwania! dzień pod tytułem 4x40cm było sporo ryb, koło 25, kilka po 35-37cm i cztery sztuki z czwórką z przodu bohaterem okazała się... no właśnie... mówiłem, że klenie żreją myszy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Żreją aż im się płetwia trzęsą Masz oko do fotografii zrób coś w tym kierunku (technik RTG? ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgadzam się. Zdjęcia super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ale klenioza panie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Co one żrą, takiego paskudnego ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Co one żrą, takiego paskudnego ???? To jest piękne i włochate. Trzeba zrobić Edytowane 10 Czerwca 2014 przez joker 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 To jest piękne i włochate. Trzeba zrobić Piękne, piękne...Gdyby było piękne, toby płeć "piękna" z wrzaskiem na krzesła nie wskakiwała 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi