Pride Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Kilka zaległych fotek z ostatnich wypadów, może nic wielkiego, ale zawsze coś + 10 mysiorów w drodze i jeszcze takie coś uklejopodobnego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Dzisiaj dosłownie godzinka na Ropie i takie dwie kluseczki fotki średnie, ale robione szybciorem, nie było czasu na zdjęcia, trzeba było łowić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Dzisiaj chwilka na Ropie, kilka kleni, woda jeszcze brudna, ale dobrze jest zabawa świetna, na zdjęcia nie miałem natchnienia, machnąłem tylko jedno. Jeśli chodzi o warsztat to "Work in progress", mysiory się robią, dzisiaj odebrałem 10m drutu. Ps. kusi mnie żeby zrobić mych taką pod 7-8 cm, na tajmienie, full wypas, łapki, ogon, wszystko by było.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 super, wiec do roboty i foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Tak jak wczoraj pisałem, powstaje mychior 8cm. Prawdopodobnie powędruje w świat, do Mongolii, na tajmienie. Tani raczej nie będzie, strasznie dużo zabawy, chcę go dopieścić na cudo Prototyp już się robi, 10 min temu dostał stelaż (z jednego kawałku drutu, pancerny), obciążenie, jutro ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Mysiory już pomalowane na brązowo, zalakierowane 3 warstwy hartzlacka i powstał problem... nie było ich czym okleić, z kołnierza kurtki więcej nie wytargam bo będzie do wyrzucenia. Kombinowałem i kombinowałem i oto wpadłem na pomysł przeszukania strychu, w łapy wpadł mi 30-letni kożuch (kupiony kiedyś za 100 000), brązowy, materia IDEALNY. Największy mysior oklejony w połowie, wygląda... jutro dokończę i zaprezentuję ;> jestem zadowolony ps. jak uda się go ustawić to nie widzę możliwości żeby tajmienie w niego nie biły Edytowane 28 Czerwca 2014 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Tak jak wczoraj powiedziałem... mysior skończony 8cm z hakiem, waga jeszcze nieznana, ster będzie, albo i nie będzie- jeszcze nie wiem w realu wygląda o wiele, wiele lepiej niż na zdj.. co o nim sądzicie?Jak tylko praca będzie jak trzeba to jakiegoś tajmienia może by skusił ;> u nas to sumek albo szczupak pewno mógłby bo łyknąć 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Super mycha , uważaj żeby czasem ci przedwcześnie nie uciekła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Praca "Mysiora". Jeśli ma to przypominać naturę, to na płaniach cała praca to kij i delikatne poszarpywanie. Spływ łukiem pod brzeg łowcy. W nurcie przyda się dodatkowy wyróżnik - coś, co pomoże w nadaniu ruchu i pokaże, że "Mysior" to nie spływający z nurtem śmieć a potencjalny smaczny kąsek. Ja zastosowałbym kolebanie na boki. Czyli ciężarek w d..., chciałem napisać w tylną część tułowia i niewielki, dość szeroki ster. Być może będzie konieczność niewielkiego podniesienia punktu mocowania "mysiora".Konstrukcja bardzo mi się podoba. Brawo Edyt - literówka Edytowane 29 Czerwca 2014 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) @woblery z Bielska przemyślę to co mi napisałeś, ster zostawię sobie na jutro ps. odnośnie konstrukcji to jeszcze przy żadnym woblerze się tak nie namęczyłem Edytowane 29 Czerwca 2014 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Co to za materiał? Jak go grubo? Czy mocno ciągnie wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Hmm.. o ile mnie wzrok, czucie i węch nie mylą to jest to 30 letni baranek Jak grubo? - tak żeby szczelnie okrył korpus, żadnych prześwitywań (korpusy maluję na brązowo żeby sobie ułatwić to zadanie).Czy mocno ciągnie wodę?- przyznam szczerze, że nie sprawdzałem, może jutro z nim wyskoczę nad wodę to nagram pracę i napiszę coś więcej.Ps. pozdro dla zaglądających Edytowane 29 Czerwca 2014 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Baranek? Już myślałem, że barwione pakuły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zapytałem właścicielkę futra i ponoć baranek, trochę zabytkowy, ale jednak w sumie to też byłaby jakaś opcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Mysior w wersji finalnej- 7cm, 30g, pływający, praca super- jestem mega zadowolony Filmik i zjęcia: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Myszka Miki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Mysz jak mysz, ale miejsce do testowania klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 No fakt rzeczka to jest zawalista 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 W wodzie wyglądała jak namoknięty "bambosz". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Bambosz, czy nie bambosz- grunt, że pracuje Edytowane 30 Czerwca 2014 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Bardziej przypomina szczurka Świetna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Super!!! Jak żywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Myszka klasa ! wage ma solidną ....... pewnie dobrze fruwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Ooo tak, mysior fruwa bardzo dobrze szkoda tylko, ze nie mam odpowiedniego sprzętu żeby nim porządnie machnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Fajny myszak Mateusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi