Pride Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Seria mysiorków ukończona, wymordowała mnie strasznie, następnych szybko nie zrobie pierwsza kolumna pływające, druga kolumna bardzo wolno tonące wieczorem albo jutro pojawią się pewno w dziale sprzedam A i jeszcze takie dwa okonki na zamówienie. Zdjęcia bardzo kiepskie no ale cóż... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Nieźle kombinujesz z tymi myszami. Ogólnie bardzo fajny pomysł jak i wykonanie. Tak trzymaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Myszki pierwsza klasa, jedną bym się zaopiekował ..... nawet gdzieś klatkę miałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) Tylko kocura trzymaj z daleka, wszamie jak nic Edytowane 4 Lipca 2014 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Obecnie pracuję nad okoniami 6,5 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Ciekawy kształt , taki krąpik troszkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Ciekawy kształt. Pomyśl chłopie także nad DR-kami - będzie potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) Od DR-ków chwilowo trzymam się z daleka, jakoś nie mogę ich ogarnąć i okonie są już po pierwszej warstwie lakieru, za 2-3 dni powinny byś skończone dzisiaj kolega wyciągnął okonia 34cm na mojego okonia w realu wyglądają o wiele, wiele lepiej niż na zdjęciu Edytowane 5 Lipca 2014 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Bezsterowce, czy planujesz wkleić ster? W tych ostatnich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Zdjęcia nigdy nie oddają efektu wobka. Tak już jest stary. Okonia gratuluję . To wspaniałe ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 @seemoore wszystkie dostaną ster, ale to dopiero jak położę dwie ostatnie warstwy lakieru @BARENZ no niestety, ale co zrobić zgadzam się, okonie bardzo wdzięczne rybki ps. okonie wreszcie są w takich kolorach w jakich je sobie wymarzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Ps. 35cm okoń kolegi na mojego okonia siedem sztuk w lakierze jest właśnie w tych barwach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Brawo chłopie. Okonek zawsze cieszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Okonie skończone wizualnie wyszły dokładnie tak jak chciałem, zobaczmy jak z pracą koło południa wyskoczę je ustawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Grzbieciki wyglądają jak by były polane czekoladą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Grzbieciki wyglądają jak by były polane czekoladą właśnie, mięta w czekoladzie, rześki zestaw kolorów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Moja córa skwitowała tak:Zdjęcie nr. 2 - Kwiatuszek Zdjęcie nr. 3 - Kiełbaski Czyli jest dobrze Mateo.Dzieci wiedzą co dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Czekoladki, kwiatuszki, kiełbaski... ciekaw jestem co jeszcze zostanie w nich dostrzeżone I fajnie, że się podobają, wczoraj miałem szczupaka +60 na takiego okonka, ale spitolił pod samymi nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Wczoraj powstał szkic/plan nowego okonka w wersji 3cm. Dzisiaj udało się trochę podziałać w tym kierunku. Są jeszcze dwie płotki 4cm- kalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Widze że przechodzisz na wkrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 A gdzie tam przechodzę, całe życie na wkrętach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Jeszcze tylko w lakier.. i grzbiet dla płotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Taki tam secik okonie 3cm i trochę robactwa szkoda, że zdjęcia takie kiepskie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Czy mi się wydaje, czy to stonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Bardzo dobrze Ci się wydaje ktoś rozpoznał, znaczy, że podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi