Pride Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Też ciekawy sposób coś podziałam w tym kierunku, zobaczymy jakie to przyniesie efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ten sposób nazywa sie bodajże tak jak napisał ktoś wyżej decoupage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 @woblery z Bielska miał rację, nie wiedziałem, że tak to się nazywa chociaż przeczytałem, że decoupage polega na wycięciu wydruku i nałożeniu na niego tylu warstw lakieru, aby nie był wyczuwalny w dotyku sam już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Decoupage - metoda "serwetkowa'. Cokolwiek to znaczy https://www.google.pl/search?q=Decoupage+-+metoda+%22serwetkowa&oq=Decoupage+-+metoda+%22serwetkowa&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Kiedyś miałem wziąć się za obrotówki (3 lata temu zrobiłem pokaźną serię, ale już się pokończyły, pstrągi za nimi przepadały), coś tam zacząłem działaś Okonie są w fazie lakierowania, jutro powinien byś finisz, przynajmniej dla kilku. Trochę się nudziłem więc poszukałem cienkopisu, ołówków, markera i pomaziałem takie oto bazgroły Thor & Wampirek. I jeszcze szybkie szkice rybek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Widać masz talent do malowania. Kupuj dobre aero, zabierz ojcu maskę od auta i jazda z tego to jest kaska.Z tym decopuage też niezły pomysł. Podoba mi sie Twoja kreatywność. Dobrze kombinujesz Edytowane 24 Lipca 2014 przez tomasxt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 No no... świetne! Gratuluję talentu, kreatywności i pomysłu na spędzanie wolnego czasu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Ten wampirek mnie przeraził świetne prace Edytowane 24 Lipca 2014 przez Kanon123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Dzięki Panowie jutro zaprezentuję już coś bardziej w temacie rodzina okonków powiększyła się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Doszło kilka okoni w wersji aggressive, czerwony fluo dodaje uroku płotka też się pojawiła. Nie wiem, które lepsze więc chyba zostaną w dwóch wersjach:) A i jeszcze coś specjalnego- w niedziele wybywam na Eko Spinning Ropy, koledzy z sąsiedniego okręgu zawsze nas zapraszają, więc trzeba się im jakoś odwdzięczyć mam nadzieję, że się spodobają, dojdzie ich jeszcze kilka. I jeśli jest tu ktoś kto będzie obecny to ciiiiii.... to ma być niespodzianka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Seria ukończona, 5 eko- woblerów, 2 okonie 6,5cm i jeden 4,5 ten najmniejszy jakiś taki wesoły mi się wydaje, może to przez nacięcie steru? okonie powinny go zagryzać i to ostro. A i jeszcze miałem zapytać, która wersja okonia według kolegów lepsza? z szerokimi pasami czy z wąskimi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Pasy malujesz ręcznie, pędzlem? Może warto by spróbować gabeczką, cieniując? Pomyś - mogą być fajne efekty Szacun za rzeźbę grzbietu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) Yep, wszystkie okonie są malowane pędzlem- farbkami plakatowymi co do gąbki... pomyślę, popróbuję, fajny pomysł i dzięki ps. dzisiaj byłem chwilkę na Sękówce, kluch się ołowiłem do bólu, zdjęć pstruknąłem zaledwie kilka.A i jeszcze gdyby ktoś narzekał na trudny dostęp do wody niech popatrzy na ostanie zdjęcie, rzeka jest tam gdzie czerwona strzałka Edytowane 28 Lipca 2014 przez Pride 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Zazdroszczę wody i gratki za rybki :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Fajny klusek fajna rzeczka co do wobków, jak dla mnie wąskie paseczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Jak zwykle super foty Mateo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Gdzieś pomiędzy struganiem, a łowieniem powstał taki oto brelok dla mojej Lady :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Trzy godzinki temu postanowiłem skoczyć na Ropę. Spakowałem szybciorem pudełko, złożyłem wędkę i ruszyłem na wodę. Na końcu zestawu wisi okoń 4,5cm mojej produkcji, chciałem go porządnie przetestować. Staję nad brzegiem, otwieram kabłąk, już mam oddać pierwszy rzut, ale... przelatuje mewa, zerka za nią i opuszczam wędkę tak, że woblera zaczepia się o mały krzak, 4 kroki ode mnie. Wystarczyło zrobić te kroki i najzwyczajniej w świecie go odczepić, ale nie, postanowiłem szarpnąć kijem kilka razy. Przy bodajże 3 próbie- świst żyłki, wobler wyleciał jak z procy! nawet go nie zobaczyłem, słyszałem tylko, że spadł gdzieś na brzeg. Szukałem w promieniu 20m i nic, wcięło go. Jestem wkurzony na maksa, ale wiem, że to moja wina bo- LENISTWO NIE POPŁACA. Jakby tego było mało, otwieram plecak żeby zmienić przynętę, a tu ZONK, wziąłem nie to pudełko co trzeba. W pośpiechu zapakowałem to pełne gumek na okonie. Myślę- no pięknie, zaraz wracam do domu. Na szczęście tego nie zrobiłem.Na koniec zestawu wędruje 3cm twister w kolorze motoroil z brokatem i zaczyna się... Okoń za okoniem wędruje na brzegu. Nie mam praktycznie pustego rzutu. Nawet jak rybka spadła w trakcie holu to od razu następował atak kolejnej. Przez sytuacje z woblerem nie zauważyłem, że okonie wypłynęły na WIELKIE ŻARCIE. Ochłodzenie wybitnie pobudziło je do życia. Ukleje dosłownie tańcowały przy powierzchni. W ciągu 2,5h ołowiłem się do bólu, nie wiem ile ryb mogłem złowić, ale setka to na lajcie pękła.Było kilka trzydziestaków, o takich: I jakiś klonek, o taki: Wypad uważam za baaaaardzo udany, zrelaksowałem się jak nigdy. Trochę żałuję, że nie było mi dane przetestować woba, ale to nic, na warsztacie mam już kilka sztuk kolejnych. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Coś Ty zrobił temu kleniakowi, że taki smutny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zdjęcie nie z tego profilu co chciał :P ponoć z drugiego czuł się piękniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Aha czyli foch. No to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Pride ten już ci nie weźmie bo się obraził niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) Pride zazdorszcze krzaczorów hihi Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez Hcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 @Kanon123 nawet niech mnie nie drażni, ma podrosnąć i zawitać na kiju po raz kolejny w ramach rekompensaty za bezstresową sesję i szybki powrót do wody @Hcv część tych krzaczorów chętnie bym Ci oddał, teraz brodzę w klapkach bo jakby przyszło się przez to przedzierać to w sercu strach, w oczach łzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 LENISTWO NIE POPŁACATakim samym sposobem kiedyś brodzac w mojej rzeczce nie chciało mi sie podejść do gałęzi na której wisiał wobek (był w zasięgu ręki) i szarpiac polamalem kijek... Heh 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi