Kielo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Niesamowite ,płynnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Płynnie w takim sensie, że wobler pracuje w pionie cały czas z taką samą częstotliwością. To nie jest tak, że od czasu do czasu zapracuje w pionie tylko cały czas tak zasuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 To czekam z niecierpliwością :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Hehe kiedyś też taką dziwną pracę w kilku woblerach uzyskałem ale poszły do kosza właśnie ze względu na to że praca wydawał mi się BE. Woblerek pracował jak X ale nie prawo-lewo, tylko góra-dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Przed lakierowaniem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 HEHE super patent jeszcze nie widziałem żeby firanki obwiesić woblerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 W moim pokoju jest akurat taka krótka, umieszczona idealnie nad kaloryferem, więc dlaczego by tu nie skorzystać? po lakierowaniu będą już wisiały gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Na choince? :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 A jednak udało się zmontować filmik z okoniem i pionowym X! @Kielo co o tym powiesz? to miałeś na myśli?ps. oglądać najlepiej w HD, albo chociaż 480 i trybie kinowym, pracę dobrze widać jak wobler płynie od kamerki w stronę końca wanny. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Holercia ciekawie to wygląda ,zobaczymy ,pobadamy :-)Jednostajnie go ciągałeś w tej wannie?Nie podbijałeś? Edytowane 21 Grudnia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Suszarka pierwszy sort :-)... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jutro rano wysyłam prowadziłem ciągnąc jednostajnie, żadnego podbijania nie było. Co ciekawe ten X pionowy jest na zmianę z X poziomym w sensie, że za jednym przeciągnięciem wobler pracuje tylko w X poziomym, a za drugim tylko w X pionowym ps. haha dzięki @seemoore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 A dużo nim łowiłeś, miałeś jakieś ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ciekawy ten wobler... Stawiam tezę że to zachowanie bierze się z baaaardzo dużej powierzchni (steru i korpusu) za przednim oczkiem, w połączeniu z niewielką powierzchnią przed oczkiem. Moim zdaniem ta duża powierzchnia za oczkiem w połączeniu z wydatnym, pionowym czołem 'dusi' korpus w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Najpierw myszy, teraz kangury albo skoczki . Czy ja jestem jeszcze na jerku, czy też oglądam wątek zoologiczny? Sam jestem ciekaw co kielo wymyśli, znaczy się powody takiego zachowania, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) @Lester nie łowiłem nim nigdy (no chyba, że łowy w wannie też się liczą^^) @peekol to co piszesz ma sens @Banjo jakoś nie potrafię długo wytrzymać przy jednym modelu woblera, u mnie warsztat zmienny jak pogoda I też jestem ciekaw co na to powie @Kielo, woblera wysłałem dziś rano W mojej wizji taka praca byłby idealna dla potrójnie łamanego woblera imitującego pijawkę Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Trochę bumerangów pod klenia/okonia/pstrąga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Na ukończeniu.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Cholercia, robisz coraz dziwniejsze woby! A to pracuje w pionie, inny zadziwia kształtem, a przy ostatnich trzepnąłeś barwy co najmniej nieszablonowe. Koniecznie napisz jak się sprawdzą w akcji, bardzom ciekaw takiej kolorystyki Wesołych Świąt Prajdzie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Każdy robi normalne woblery a ten to zawsze coś wymyśli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ostatnim razem miałem taką sytuację, że stałem na "szczupakowej miejscówce" i przez godzinę rzucałem wszystkim co miałem, na koniec chciałem ustawić woblera właśnie w tych kolorach, pierwszy rzut i atak szczupaka pod samymi nogami, szkoda, że się nie zapiął Prawdopodobnie część trafi na giełdę to może komuś przyniosą jakieś konkretne ryby @MichałM bo ze mnie to taki nieszablonowy koleś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Od razu gdy zobaczyłem tego delfina pomyślałem o tym aby zrobić takiego 3-częściowego łamańca imitującego pijawkę.Zdaje mi się że tak własnie pływaja pijawki , nie na boki tylko góra -dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Mamy, więc identyczne myśli @Lester, popatrz 7 postów wyżej ps. udało się skończyć większość, a stery czekają już tylko woby DR Małe bumerangi poszły w lakier Jest też wobler jak złoto ps. wszystkie wyglądają co najmniej 2 razy lepiej w realu, aparat pozbawił ich kolorków Edytowane 24 Grudnia 2014 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Tak to już jest, że woblerek lepiej wygląda w dłoni niż na zdjęciu A nawet jeszcze gorzej - niektórym po prostu nie da się zrobić zdjęcia żeby wyglądał na nim tak jak naprawdę wygląda W Twoich najnowszych konstrukcjach zdaje się to nie mieć większego znaczenia, oryginalność przyćmiewa całą resztę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dzięki @Ubik za dobre słowo jak wyjdzie słoneczko to może postaram się o lepsze foto na dworze. Tymczasem życzę wszystkim użytkownikom jerkbait.pl Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi