adamekkp Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Pięknie Pride!!! troche ogonek z ą uciekł Wzajemnie wesołych:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 No właśnie dopiero dziewczyna mi wczoraj uświadomiła, że ogonek powinien być z drugiej strony następnym razem nie popełnię tego błędu Dzięki ps. małe bumerangi już po dwóch warstwach lakieru, jutro dostaną trzecią i powinno im wystarczyć będę miał co testować na najbliższym wypadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 DR'y dokończone, w realu dużo ładniejsze niż na zdjęciach Złoty "ciapciak" Na koniec taka krowa pod szczupaki 15cm- będzie głęęęęęęęboko schodząca 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Będzie kawał drewna... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Bedzie mial czym zamiatac;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Złoty ciapciak zajefajny Mateusz. Bardzo ciekawie wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki Panowie Dzisiaj dokończyłem kleniowo/pstrągowo/okoniowe bumerangi jeszcze kilka zabiegów kosmetycznych, wklejenie sterów na stałe i można ruszać nad wodę ustawiać. Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Pride 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Niezłe dziwaki robisz Pride Fajne toto, te bumerangi. Dociążasz je jakoś?Zastanawiam się gdzie tu ołów można by dać, żeby toto się nie wywalało... Pokazał byś jak to pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 @peekol bo ja bardzo nie lubię monotonności teraz już mam kilka nowych pomysłów w głowie, wkrótce zaprezentuję. Na warsztacie między innymi: traszka, popper mysior itp..Kiedyś jednego dociążyłem, ale wtedy strasznie stracił na pracy to trzeba było z tego zrezygnować. Mam świadomość, że nie wszystkie będą pracowały, ale coś za coś.Jak dobrze pójdzie to jutro nagram jakiś wannowy filmik nie wiem czy będzie coś widać bo to przecież nie rzeka, ale podstawowe rzeczy na pewno uchwyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dzięki Panowie Dzisiaj dokończyłem kleniowo/pstrągowo/okoniowe bumerangi jeszcze kilka zabiegów kosmetycznych, wklejenie sterów na stałe i można ruszać nad wodę ustawiać. 11.JPG 15.JPG 16.JPG 17.JPG 13.JPG 12.JPG 14.JPG 18.JPGPamiętasz bajkę Disco Robaczki? :P Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Pride tego wobka na szczupaki jak będziesz malował i czy będzie tylko wersja tonąca czy pływak pracujący pod lustem wody też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Pamiętasz bajkę Disco Robaczki? :P Dobre Haha oglądałem to ze 3 lata temu, ale nadal pamiętam @Luccio jeszcze się nad tym nie zastanawiałem, ale barwy chciałem zrobić takie jak są w ósemkach- może na pierwszy rzut oka nie wyglądają jakoś mega fajnie, ale wierz mi, że jest w nich naprawdę spory potencjał i to nie tylko jeśli chodzi o szczupaki....W zamyśle miał być w wersji tonącej i bardzo głęboko nurkującej, ale może rzeczywiście warto by było zrobić go jako pływaka i schodzącego tak do 0,5-1m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Haha oglądałem to ze 3 lata temu, ale nadal pamiętam @Luccio jeszcze się nad tym nie zastanawiałem, ale barwy chciałem zrobić takie jak są w ósemkach- może na pierwszy rzut oka nie wyglądają jakoś mega fajnie, ale wierz mi, że jest w nich naprawdę spory potencjał i to nie tylko jeśli chodzi o szczupaki.... W zamyśle miał być w wersji tonącej i bardzo głęboko nurkującej, ale może rzeczywiście warto by było zrobić go jako pływaka i schodzącego tak do 0,5-1m? Wiesz kwestia co komu potrzebne, ja łowię pływakami własnie takimi do 1 metra schodzącymi ale muszęprzyznać że zdecydowanie wolę z sterem niż bez i o agresywnej pracy ogonowej. Powioedz będziesz rzeźbił w nim łuskę i potem malowanko czy na gładko? Czekam na dalszą wizualizację tego dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ja też jestem bardziej przekonany do sterowców, sam nie wiem dlaczego Łuski raczej w nim rzeźbił nie będę chociaż... teraz zasiałeś ziarno niepewności w mojej głowie. Gdyby nie braki w warsztacie to wobler już byłby ukończony. Chciałbym mieć w nim poliwęglan grubości 3mm ( na stanie mam 2mm), drut 1,2mm (mam 0,8).W tygodniu, albo odwiedzę kilka sklepów internetowych, albo odłożę ten projekt na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Myślę że z wyrzeźbioną łuską i skrzelami do tego niestandardowym malowaniem jakie prezentujesz woblerek byłby ciekawszy i z pewnościa nie jeden zebaty by się na niego połakomił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 jestem bardzo ciekaw jak te bumerangi chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 W takim razie wobler dostanie łuskę, ale taką nieco inną @Spawciu już jutro postaram się zaspokoić Twoją ciekawość (filmik) Tymczasem..... dzięcioł zielony! dużo rzeczy do poprawy, na razie dostał tylko podstawowe kolory. Z "ogonem" jest coś nie tak, inaczej było w głowie, a inaczej wyszło na drewnie. Oczywiście nie poddaję się 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 o w morde haha super ptaszysko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 uwazaj na robale bo Ci wszystkie zje a filmik z checia zobacze:)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Ciekawe te bumerangi A ogon dzięcioła powinien iść bardziej w dół, prawie równo z linią grzbietu PozdrawiamMichał Edytowane 27 Grudnia 2014 przez korektor98 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dzięki Panowie Trafna uwaga @korektor98 nie wiem jednak czy kiedyś będę miał szansę skorygować ten błąd bo to taki jednorazowy dzięcioł, stworzony w celu odpoczęcia od woblerów, przy których trzeba jednak myśleć ps. ten mój patrząc po dziobie to krzyżówka dzięcioła z krukiem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 ale jak ptak za przeproszeniem sra to i ogon zadziera a pride zrobił właśnie takiego który załatwia swoją potrzebe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Czyli to już nie jest zwykła rzeźba, ale rzeźba w akcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Jedenastka nieco głębiej nurkująca i krwawa ósemka Dzięcioł dostaje kolejne kolorki i szczegóły Imitacja chruścika- mam pod nosem rzekę, w której jest mnogo tych stworzeń, powinna się sprawdzić ps. filmik z pracą bumerangów będzie jutro, dzisiaj nie mam jak nagrać Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Pride 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Imitacja chruścika- mam pod nosem rzekę, w której jest mnogo tych stworzeń, powinna się sprawdzić 1528558_DSC06170.JPGZobacz proszę na imitacje chruścików. np:https://www.google.pl/search?q=chru%C5%9Bcik;+mucha&espv=2&biw=1280&bih=859&tbm=isch&imgil=a0Wlkd30mtKI8M%253A%253BZMwFfP-drUYyaM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.qrystian.pl%25252Fpl_jak-zrobic-skrzydelka-chruscika-z-siersci%25252C731.html&source=iu&pf=m&fir=a0Wlkd30mtKI8M%253A%252CZMwFfP-drUYyaM%252C_&usg=__Xjug7TtgeK1O2roLeXPdj-cI65M%3D&ved=0CDIQyjc&ei=ohegVPu8G8TmapbzgtgL#tbm=isch&q=chru%C5%9Bcik%3B+nimfa&imgdii=_Na wszystkich tułów muchy kończy się w miejscu, gdzie hak zaczyna się zginać. W niektórych przypadkach może sięgać do połowy łuku kolankowego. U Ciebie sięga do końca - to błąd. Ryby będą spadać z tej przynęty i nawet zadzior nic na to nie poradzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi