Pride Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 @woblery z Bielska masz całkowitą rację, sam nie wiem dlaczego nie zwróciłem na to uwagi, dzięki! swoją drogą nigdy nie łowiłem na tego typu przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Widzę zastosowaną reklamówkę w tych chrustach :D Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nie gadaj stary, że ten dzięcioł dostanie ster 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Marcin wlasnie czekalem az ktos zada to pytanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Mateusz to taki odchył, że jestem prawie pewien Mateo - potraktuj to jako ciężki komplement :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Haha, a właśnie, że was zaskoczę i powiem, że nie dostanie! chociaż ostatnio miałem taką myśl, że można by tak zrobić powierzchniowego wróbelka....W głowie coraz więcej dziwacznych przynęt, brakuje na to wszystko czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 sam nie wiem dlaczego nie zwróciłem na to uwagi, dzięki! swoją drogą nigdy nie łowiłem na tego typu przynęty Właśnie dlatego. Gdybyś łowił, pewnie sam zwróciłbyś uwagę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Prawda przypomniało mi się, że w czerwcu łowiłem trochę na mikro jigi własnej konstrukcji, ale tam nie popełniłem tego błędu, więc nic to nie zmienia.Nawiasem mówiąc siadały na nie klenie, okonie, ukleje, pstrągi..... strzeble i piekielnice <--- ze względu na te dwie ostatnie zrezygnowałem z jigów całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Traszki w toku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Juz fajnie wyglądają. Hmm... gdyby zrobic taką smużącą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dzięki @kezmo smużącą miałem, ale nieco mniejszą i klenie w nią waliły, aż miło jutro zgram zdjęcia to pokażę Tymczasem filmik z pracy bumeranga 3,5cm nie ma akcji pod wodą bo przez przypadek zwaliłem łokciem szampon do wody i ją zmąciło Nagram jeszcze jeden w tygodniu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Nice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 To bejca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Oooo traszka to ta moja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Żadnej bejcy nie użyłem @adashhh yep, jedna jest dla Ciebie, o ile tylko będzie pracowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Fajna praca tego bumeranga ;] Też kiedyś jednego na próbę wykonałem, takiego banana/bumeranga i praca wyszła świetna Ogólnie też mi się podoba to że masz sporo nowych pomysłów i je realizujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 super bumerang pracuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Mi tez się podoba. Pracą przypomina łamańca... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Kilka niebawem trafi na giełdę jakby ktoś był bardziej zainteresowany Spróbuję nagrać filmik z pracą w nurcie, ale nie obiecuję bo pogoda jest jaka jest ps. na warsztacie obecnie woblery 15cm pod głowatkę na zamówienie, wieczorem może zgram jakieś photo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Pijawki w dwóch wersjach i kolejne chruściki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Ty się lepiej weź za woblery Odskocznie robisz? Najpierw woblery, potem dzięcioły,a teraz jigi Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Wil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Na moim ''przydomowym'' jeziorze jig imitujący pijawkę to przynęta nr.1 na wiosenne i letnie duże leszcze i wzdręgi,zaraz potem jest imitacja widelnicy i larwy jętki,tłucze w nie dosłownie wszystko okoń,wzdręga,płoć...zdarzają się też małe szczupaczki. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez PablovelLoco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Żadną odskocznię Łukaszu, przecież ja robię wszystko na raz :P jeszcze gumy miałem w planach, ale chwilowo czasu brak @PablovelLoco mam nadzieję, że to moje sprawdzą się podobnie jak Twoje Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ochotka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 niezle te robaki:)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi