Pride Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Spróbuję zrobić ją też w mniejszym rozmiarze, może wtedy wyjdzie jak trzeba wiem, wiem, wszyscy mi to mówią tak już mam, że lubię łowić na nowatorskie (o ile można je tak nazwać) przynęty chwilowo nic, dzisiaj wróciłem na studia, przez co najmniej miesiąc warsztat mnie nie uświadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Moja podstawowa apteczka kiedy jadę na studia Efekt kilkudniowego dziubania (codziennie 10 min) FAT bug Może nie wygląda, ale ma 4cm i jest dość szeroki (2cm). Z zamysłem na wieeeelkie klenie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Bankowo połowi jeśli dobrze dociążysz W apteczce masz chociaż wodę utlenioną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (...)W apteczce masz chociaż wodę utlenioną? Raczej "ognistą" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Bankowo połowi jeśli dobrze dociążysz Mam w głowie kilka pomysłów na dociążenie, chciałbym zrobić trzypunktowe i sprawdzić jak wpłynie na jego pracę Raczej "ognistą" Jak to na studiach ps. zapomniałem dodać, że strugam też sobie mikrowoblerki pod jedną konkretną miejscówkę długość od 0,8cm do 1,2cm Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Pride 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Moja podstawowa apteczka kiedy jadę na studia takie.jpg Efekt kilkudniowego dziubania (codziennie 10 min) FAT bug takie 3.jpg takie2.jpgMoże nie wygląda, ale ma 4cm i jest dość szeroki (2cm). Z zamysłem na wieeeelkie klenie Ha miałem identyczną co tydzień nowy pakiet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Mam w głowie kilka pomysłów na dociążenie, chciałbym zrobić trzypunktowe i sprawdzić jak wpłynie na jego pracę Jak to na studiach ps. zapomniałem dodać, że strugam też sobie mikrowoblerki pod jedną konkretną miejscówkę długość od 0,8cm do 1,2cm Powklejaj oczka i stery do pestek od czereśni.. szkoda linii papilarnych. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Calkiem nieglupi pomysl z tymi pestkami od czeresni, tyle tylko, ze potrzebuje mikrowoblerow krotkich i waskich (chudych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Na warsztacie takie cuda strzebla, 3 żuki, jeden big bug, jedna larwa stonki i coś ślizopodobnego, chcę uzyskać w nim pewną nietypową pracę, jeśli się uda to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Big bug wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Kilka cudaków na warsztacie Stonka w fazie zaawansowanej:Stonka larwa:Strzebla (zainspirował mnie kolega z forum, chyba nie muszę mówić kto) Testowy śliz:Cała rodzinka razem:Woblery pstrągowe dla kolegi + popper Wszystko jeszcze przed lakierowaniem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Widzę,że wyobraźnia lekko Cię poniosła.I tak trzymać Jakby taką stonką nas teraz zasypali, to strach pomyśleć, co by było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Czarnobylskie przysmaki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Witam! jako, że jest to mój tysięczny post przygotowałem kilka specjałów Na początek: Strzebla 4cm, chodzi bardzo delikatnie, takie "mruczenie" na kiju Bumerangi[attachment- akcji nie trzeba opisywać, będzie widać co nieco na filmiku Pstrągówy (jedna już ma właściciela)- bardzo stabilne w nurcie, pstrągi będą szalały, zwłaszcza, że barwy dość "bojowe" Mazgaj 7,5cm- praca średni X. Bigbug- jestem bardzo zadowolony z jego pracy, będzie kosił kluchy, aż miło. Trzeba się dobrze przyjrzeć żeby zobaczyć jego pracę na filmiku. Stonka x2- larwa idzie 20cm pod powierzchnią i pracuje ze sporą amplitudą, forma zaawansowana to typowy smużak.Na filmiku jest też inny robal, pięknie miesza wodę, na pewno będziecie wiedzieli, o którego chodzi Popper/jerk rainbow- jak pracuje widać dokładnie na filmiku, do wolnego prowadzenia poezja Trociowe 8cm- praca na filmiku ( na samym końcu). Popper +/- 3cm- reaktywacja- mega bąbelkuje. Mysior- ostatni z ostatnich, idealny do sprowadzania z prądem, po powierzchni. Traszka, na którą ktoś długo czekał praca wyszła miodna Ostatnim woblerem, jest śliz 3,5cm - jestem z niego najbardziej zadowolony, praca wyszła mega kosa, filmiku raczej nie będzie, a zdjęcie też nie wszystko pokazuje.... pstrągi dostaną fioła na jego punkcie. Filmik oglądać w HD bo inaczej nic nie widać, yt zjadł jakość. Spróbowałem swoich sił też w odlewaniu, najpierw trzeba było pomyśleć nad formą i udało i mi się znaleźć coś bardzo ciekawego.Cena zrobienia około 10-15 mniejszych form to 20zł. Forma wychodzi bardzo solidna, ma konsystencję jak taka piłeczka co się rzuca o podłogę, a ona się odbija jak głupia (kangurek). Zachęcam do zrobienia- tutaj tutorial.http://handmadekursytutoriale.blogspot.com/2014/05/jak-zrobic-silikonowa-forme-do-odlewow.html Zrobiłem formę w 5 min, odczekałem 1 dzień, zalałem gipsem na próbę i wyszło coś takiego jak niżej. Oczywiście za drugim razem odlew wyglądałby o wiele lepiej, ten zrobiłem tak z głupa, byle jak i na skróty. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Mateo Ty mnie rozwalasz swoimi pomysłami. Jesteś Mega Dzikus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Nic na to nie poradzę, że w głowie milion pomysłów nie ma kiedy realizować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 No Mateo w końcu się doczekałem tej traszki zacna jak wszystkie twoje wobki kreatywność to Twój znak rozpoznawczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 KIlka wystruganych na wyjeździe po wstępnych skalpach nożykiem, teraz będę je poprawiał. Im więcej popracuję ostrzem tym mniej będę musiał papierem ściernym Krąpiki w +/- 5cm, ślizy, pstrągówy i glapkopodobne na klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Doszedł ostatni rząd, będą to żaby w moim wydaniu na razie widać tylko ogólny zarys, wciąż myślę nad kilkoma rzeczami Od poniedziałku zaczynam ostro działać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Żaby w TWOIM wydaniu, myślisz nad KILKOMA rzeczami i zaczynasz OSTRO działać. Czyli można być pewnym, że efekt jak zawsze okaże się zaskakujący 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 jak zawsze mega zaskoczenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dzięki Panowie oczywiście postaram się sprostać oczekiwaniom Ps. znalazłem fotę żaby, którą zrobiłem ze 3 lata temu, 4,5 cm- super pracowała zdjęcia do bani, ale nic dziwnego bo wtedy zamiast aparatu 13 Mpx miałem 1,3 Mpx 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Nie ma to jak żaby . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Tytuł adekwatny ;]TWORY Ale bardzo fajne te rękodzieło Masa pomysłów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zawsze mnie korciła żaba. W swojej karierze dłubacza zrobiłem tylko dwa poperki imitujące tego płaza, w dodatku pod jedną szczupakową miejscówkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi