Skocz do zawartości

Twory Prida ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądając yt, trafiłem na ciekawy filmik. Czy ktoś próbował takiego tuningu gumy? prezentuje się to bardzo fajnie, ciekawe jak z trwałością. I czy nie zaburza to pracy gumy? Co o tym sądzicie? mi się pomysł bardzo spodobał ;) Można przewinąć od razu do końca.

https://www.youtube.com/watch?v=fQJx6F1wlBs

Przeglądając yt, trafiłem na ciekawy filmik. Czy ktoś próbował takiego tuningu gumy? prezentuje się to bardzo fajnie, ciekawe jak z trwałością. I czy nie zaburza to pracy gumy? Co o tym sądzicie? mi się pomysł bardzo spodobał ;) Można przewinąć od razu do końca.

https://www.youtube.com/watch?v=fQJx6F1wlBs

Tak próbowałem :) Używałem innych piórek , ale również czerwonego koloru :) Praca jest rewelacyjna !!! 

Ps. Autor filmu niedługo będzie kręcił materiał z innymi piórkami ... Tym razem z mojej kolekcji kogutami  ;) Nie mogę się doczekać .. 

Praca wre :) żabki dostały wstępne kolory, na zdjęciu je strasznie zaciemniło, ale mają w sobie 3 odcienie zielonego, brązowy, czarny itd..:) Krąpiki też już się suszą, taką ich wizję miałem. Najbardziej ciekawi mnie ten mały zielony skubaniec, ma 3cm i 11g :D zobaczymy czy uda mi się wydusić z niego jakąś pracę :D

post-56524-0-34086600-1422990622_thumb.jpg

• Like 1

Niech będzie natural, jutro do południa go pomaziam :) ps. na razie nie ma w wątku zdjęć gotowych woblerów bo czekam na oczy 3D :wacko: mam nadzieję, że do soboty dotrą :ph34r: jak coś to na chwilę obecną mam pomalowanych około 25 woblerów. Powiem tylko, że krąpiki i glapkopodobne mikrusy na klenia wyszły kozacko :ph34r: B)

Żaden breloczek, będzie to wobler pełną gębą :D kulka ołowiana jest ukryta w jednym z wierzchołków/narożników :D namieszałem tych kolorów, że w końcu wyszedł jaki wyszedł :D i dzięki za dobre słowo ;)

ps. świeżo umalowana piętnastka :D wciąż się zastanawiam nad jakimiś detalami jeszcze :ph34r: w zamyśle malowałem na coś imitującego płoć, ale chciałem zachować przy tym swój styl :)

post-56524-0-28300700-1423219771_thumb.jpg

Edytowane przez Pride