Pride Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Człowieka zawsze korci żeby zaskoczyć ryby czymś czego nie widziały, albo rzadko oglądają mam już fajnie rozrysowany projekt jednej żaby, jak wyjdzie to praca będzie jak w naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 No. to już jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Przeglądając yt, trafiłem na ciekawy filmik. Czy ktoś próbował takiego tuningu gumy? prezentuje się to bardzo fajnie, ciekawe jak z trwałością. I czy nie zaburza to pracy gumy? Co o tym sądzicie? mi się pomysł bardzo spodobał Można przewinąć od razu do końca. https://www.youtube.com/watch?v=fQJx6F1wlBs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Przeglądając yt, trafiłem na ciekawy filmik. Czy ktoś próbował takiego tuningu gumy? prezentuje się to bardzo fajnie, ciekawe jak z trwałością. I czy nie zaburza to pracy gumy? Co o tym sądzicie? mi się pomysł bardzo spodobał Można przewinąć od razu do końca. https://www.youtube.com/watch?v=fQJx6F1wlBsTak próbowałem Używałem innych piórek , ale również czerwonego koloru Praca jest rewelacyjna !!! Ps. Autor filmu niedługo będzie kręcił materiał z innymi piórkami ... Tym razem z mojej kolekcji kogutami Nie mogę się doczekać .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 W takim razie jutro robię napad na kwiaciarnię, tam ponoć mają takie czerwone piórka w takim razie będę obserwował jego kanał, co by niczego nie przegapić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 W takim razie jutro robię napad na kwiaciarnię, tam ponoć mają takie czerwone piórka w takim razie będę obserwował jego kanał, co by niczego nie przegapić Dam znać kiedy będzie live z recenzji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Ufff, nastała chwila kiedy zjechałem do domu, czas wziąć się do roboty! Wracam do gry Panowie^^ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Praca wre żabki dostały wstępne kolory, na zdjęciu je strasznie zaciemniło, ale mają w sobie 3 odcienie zielonego, brązowy, czarny itd.. Krąpiki też już się suszą, taką ich wizję miałem. Najbardziej ciekawi mnie ten mały zielony skubaniec, ma 3cm i 11g zobaczymy czy uda mi się wydusić z niego jakąś pracę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 ciekawe żabki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Praca wre, doszło 5 nowych krąpików, pomalowałem ślizy, powklejałem stelaże, wkleiłem ołów, zaszpachlowałem... zacząłem jerka 15 cm Postanowiłem dokończyć też krowę 15 cm zrobię ją w wersji jerka, zobaczymy czy coś tego wyjdzie Rozmiarówka typowo Melanżykowa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 gruby kaliber:) w koncu mozesz sie wziasc konkretniej do roboty:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Póki jestem w domu to mogę trochę poszaleć w warsztacie co do grubego kalibru to zastanawiam się czy zrobić go w wersji natrual czy w czymś totalnie szalonym, oczojebnym itd..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Natural rozmiarówka bym powiedział normalna na wymiarowe szczupaki Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 kolor na wielką płoć by pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_123 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Myślę, że zaskoczy nas czymś całkiem nie spodziewanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Myślę, że zaskoczy nas czymś całkiem nie spodziewanym To mnie akurat nie zaskoczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Niech będzie natural, jutro do południa go pomaziam ps. na razie nie ma w wątku zdjęć gotowych woblerów bo czekam na oczy 3D mam nadzieję, że do soboty dotrą jak coś to na chwilę obecną mam pomalowanych około 25 woblerów. Powiem tylko, że krąpiki i glapkopodobne mikrusy na klenia wyszły kozacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Każdy potrzebuje asa w rękawie/ pudełku szczególnie przydatny w tym przypadku jest as dzwonek Wszelkie waloru użytkowe zachowane ps. brakuje steru i lakieru. Edytowane 6 Lutego 2015 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Myślałem ,że to breloczek do kluczy Fajny matowy kolorek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Żaden breloczek, będzie to wobler pełną gębą kulka ołowiana jest ukryta w jednym z wierzchołków/narożników namieszałem tych kolorów, że w końcu wyszedł jaki wyszedł i dzięki za dobre słowo ps. świeżo umalowana piętnastka wciąż się zastanawiam nad jakimiś detalami jeszcze w zamyśle malowałem na coś imitującego płoć, ale chciałem zachować przy tym swój styl Edytowane 6 Lutego 2015 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Ładne oko, podbródek czerwień i można wodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Woblerów wciąż przybywa, a oczy 3D gdzieś zaginęły będzie konkretna partia do lakierowania.Dzisiaj doszło kilka krąpików piątek i glapkopodobnych mikrusów Na warsztacie są też kolejne + taka tam baryłka głęboko schodząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Twoje główki przetestowane,na trzy gramową na rzece pokusił się okoń. Większa i cięższa pójdzie na zbiornik zaporowy do podbijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Dobra wiadomość jak siądzie coś sensownego to pstryknij zdjęcie jeśli aparat będzie gdzieś pod ręką ja na swoje pijawy połowiłem trochę pstrąga w ostatnich dniach, ale nie uwiesiło się nic wartego uwiecznienia, sam drobiazg do 30cm latem te jigi będą kosiły bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Zrobisz mi jakieś killery na pstrąga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi