Pride Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Czemu nie powiedz tylko ile i jaka wielkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Ciąg dalszy krąpików, strasznie spodobała mi się ta konstrukcja, daje wiele możliwości Dzisiaj dziabnąłem na szybko 7 sztuk, dociążone, zaszpachlowane, jutro malowanie Oczy 3D dotrą na dniach to wtedy zacznie się jazda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Takie mikro obroty na nadchodzący sezon, zrobiłem już kiedyś, ale chyba jeszcze nie prezentowałem Może nie są zbyt piękne, ale to na użytek własny, więc się tym nie przejmuję start mają błyskawiczny, a częstotliwość obracania bardzo dużą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Oczy 3D wreszcie dotarły! Zaraz będzie wklejanie i lakierowanie W międzyczasie powstały takie raczki na pasiaki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Naszło mnie na zrobienie sobie fanpage i po 30 minutach udało się wszystko ogarnąć Nie jest to jego ostateczny wygląd, od czegoś po prostu trzeba było zacząć Zapraszam do lajkowania https://www.facebook.com/pages/Pride-hand-made/533032900171610?sk=timeline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Laknąłem. A co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Podziękował trzeba pobawić się trochę w "żebro-lajka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępniłem na swojej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Witam! Ha! wreszcie mogę zaprezentować coś konkretnego i ukończonego Tyle co wróciłem z testów, wszystko działa...i to jak! Na pierwszy rzut żaby W przypadku tej poniżej bałem się, że tyle roboty pójdzie na marne, szlag mnie trafiał przy robieniu tych nóżek Jak wrzuciłem do wody to momentalnie mi przeszło żaba zawsze spada prawidłowo- kotwicą do doły, można nią podszarpywać co daje mega efekt, te ruchome nogi to był szczał w dziesiątkę żabolec nie boi się nawet szybkiego nurtu, nic mu on nie robi. Można go nawet sprowadzić pod wodę i wtedy pięknie rusza za sobą girami- takie drgawki.Szczupaki będą miały na jej punkcie bzika Następne w kolejne są kolejne dwie bezsterowe żabki ich praca również mnie zaskoczyła, myślałem, że te nogi ją unieruchomią, ale gdzie tam! radzą sobie bardzo dobrze, przy podszarpywaniu kapitalnie chlapią i od czasu do czasu robią nagłe skoki w bok. Ostatni płaz jest już ze sterem, klenie będą miały przechlapane pstrągi w sumie też bo trzyma się nurtu jak głupia. Tera już będzie z górki Łamaniec pijawa na cwane pstrągi, praca drobna z dużą częstotliwością, trzyma się każdego nurtu. Klasyk 5cm- przeznaczenie- również pstrąg Mikro krąpiki, bardzo lotne, praca drobna z dużą częstotliwością. Klenie będą za nimi skakały na brzeg As w rękawie, o którym już kiedyś wspominałem Kolejna niespodzianka! wobler daaaaaaaaaaaaaaaaaalekiego zasięgu, 3cm/11g!. Pracuje zarówno z nurtem jak i pod prąd. O lotności chyba nie muszę nic mówić. Wobler przeznaczony do zadań specjalnych.A i zapomniałem napisać najważniejszego... PRACA PIONOWE X. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Fajne , ten ostatni powinien być dobry na rynny , w zeszłym sezonie zrobiłem sobie coś podobnego , nie było to 11gr ale też ciężkawy , i właśnie w takich miejscach mi się spisywał . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Mimo że FB mam pół-anonimowo, łapaj 18tego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Udało się wykończyć i ustawić krąpiki 5cm & jerka 15 Krąpiki trzymają się każdego nurtu, nie podejrzewałem, że będą, aż tak stabilne. Praca X z myczkami co jakiś czas.Klenie powinny oszaleć na ich punkcie inne ryby też pewnie nie pogardzą, przynęta dość uniwersalna. Praca poszczególnych egzemplarzy nieco się różni, na filmiku widać jeden z wybranych:(płynące kawałki kry i gałęzi utrudniały prezentację, ale coś tam chyba widać) Jerk 15cm bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, wystarczy popatrzeć na zdjęcia i pracę Szczupaki będą z nim hulały Filmiki oglądać w jakości minimum 720 i trybie kinowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Na ukończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 wlasnie wczoraj sie zastanawialem co z twoim "PTOKIEM" sie dzieje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Fajny ptak tylko gdzie ma nogi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 PTOK ma się bardzo dobrze, właśnie zażył kolejnej kąpieli w lakierze Nogi, nogi, nogi.... chyba ich nie będzie bo sobie wymyśliłem, że będzie sobie siedział na tym pniaczku na dupsku Jutro postaram się go dokończyć i wrzucić foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Na ukończeniu 20150218_154217_resized.jpg a ja myślałem, że to nowy jerk :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 @Marceli nie kuś, nie kuś... powierzchniowego wróbelka miałem już kiedyś zrobić takiego łamańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 @Marceli nie kuś, nie kuś... powierzchniowego wróbelka miałem już kiedyś zrobić takiego łamańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Chyba potraktuję ta jako wyzwanie tylko nie wiem czy się wyrobię bo roboty sporo przy innych przynętach, a już na studia trzeba powoli wracać jutro wstanę wcześniej to może coś podzióbię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 PTOKI, PTOKI, PTOKI Dzięcioł ukończony gdyby ktoś chciał postawić sobie na biurku to stówa i po sprawie Wróbelek Elemelek będzie bezsterowym powierzchniowcem, drut 1,2mm i inne bajery Ławica rybek przyklejonych do dna widziana dzisiaj z mostu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Kiedyś widziałem jak sum wciągną nietoperka więc czemu nie wróbelka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ty to masz bujną wyobraźnię. Czego ten Pride nie wymyśli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jak nie ryby to przynajmniej jastrzębi połowisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Albo sowy po nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi