adashhh Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Albo sowy po nocy No kolorek fluo ....szybciej trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Tylko co będzie jak już tafii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Tylko co będzie jak już tafii jak to co .... zacięcie w tępo i szybki hol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 C&R czy klatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Wróbelek Elemelek jest smutny, że chcecie oddać go złym sowom i jastrzębiom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jak byś trafił taką sowę i ją oswoił to by ci przynosiła myszy na pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jak byś trafił taką sowę i ją oswoił to by ci przynosiła myszy na pstrągi Po co sam zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 To będzie straszył gołębie sąsiadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 PTOKI, PTOKI, PTOKI Dzięcioł ukończony gdyby ktoś chciał postawić sobie na biurku to stówa i po sprawie GOTOWE.jpgWróbelek Elemelek będzie bezsterowym powierzchniowcem, drut 1,2mm i inne bajery gotowe1.jpg Ławica rybek przyklejonych do dna widziana dzisiaj z mostu gotowe 3.jpgPiękny ten dzięciolicho Ci wyszedł tylko te świecące oko nie bardzo mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Piękny ten dzięciolicho Ci wyszedł tylko te świecące oko nie bardzo mi pasuje Szczerze to ja też chętnie bym je zamienił na inne, ale jakoś nie widziało mi się zamawiane całej paczki tylko po to żeby wkleić je dzięciołowi, który i tak był zrobiony dla zabawy namalowane chyba wyglądałoby jeszcze gorzej niż to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Właśnie trzeba było namalować Wyciągaj ten fajans, szpachluj, maluj i możemy zrobić machniom za jakieś woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Haha nie ma mowy! chyba nie widziałeś malowanych oczu w moim wykonaniu krzywe, koślawe, nierówne, a źrenice to skośne jak oczka chińczyków dzięcioł zyskałby urok ułomnego Żeby nie było, że tylko ptoki mi w głowie to przedstawiam nowe żabki kleniowe Długość 3cm, waga 4g, praca nieregularna, tu się wychyli, tu w bok odskoczy Żabka pstrągowa wykonana na zamówienie Krąpiki ciąg dalszy Krąpik 5cm/14g- wykonany na zamówienie pod wielkie klenie i sandacze z zaporówki Pstrągowy nie ma siły żeby wydrzeć go z wody, idzie jak po sznurku, a na kiju czuć przyjemne mrowienie W ostrym nurcie zacząłem kobrować na maksa, a on nawet się nie wychylił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Ptaszyna się robi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Haha nie ma mowy! chyba nie widziałeś malowanych oczu w moim wykonaniu krzywe, koślawe, nierówne, a źrenice to skośne jak oczka chińczyków dzięcioł zyskałby urok ułomnego I to się nazywa sztuka Panie Pride. Nie wszystkim dane jà rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Prawda! Dla przykładu:"Obraz "Pomarańczowe, czerwone, żółte" Marka Rothko został we wtorek najdroższym dziełem sztuki powojennej sprzedanym na aukcji. Pracę z 1961 roku kupił anonimowy kolekcjoner, za 86,9 mln dolarów (281,6 mln złotych). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Jak to się człowiek moze pomyllć... ja myslałem że to jakś stara skrzynka na listy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (...)"Obraz "Pomarańczowe, czerwone, żółte" Marka Rothko został we wtorek najdroższym dziełem sztuki powojennej sprzedanym na aukcji. Pracę z 1961 roku kupił anonimowy kolekcjoner, za 86,9 mln dolarów (281,6 mln złotych).Anonimowy... Hmm... Też bym się wstydził wywalić tyle kasy na "starą skrzynkę na listy" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Na odrzańskie klenie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Kawał klocka Przy jakiej długości tyle waży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ten kawał klocka mierzy sobie zaledwie 3cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Wróbelek na warsztacie wstępne malowanko za nim 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ale ty jesteś "Dzik" Mateusz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Gdzie umieściłeś obciążenie,w główce i ogonie, będzie pracował jak slider? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Ale ty jesteś "Dzik" Mateusz Dobrze jest czasem trochę podziczyć Gdzie umieściłeś obciążenie,w główce i ogonie, będzie pracował jak slider? Obciążenie ma mniej więcej w połowie brzucha, po obydwu stronach takie samo:D czy i jak będzie się w wodzie ruszał- nie mam zielonego pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Nareszcie w domu, zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi