Pride Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Wróbelek Elemelek skończony pofrunął nawet nad wodę i co najlepsze rusza się w niej nie wiem jak powinien pracować ptasior w wodzie, ale ten robi niezłe zamieszanie na powierzchni 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Nie zdziwiłbym się jakby przywalił w niego metrowy szczupak Edytowane 8 Marca 2015 przez Wil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) No takiego Elemelka to chyba na forum jeszcze nie było , ciekawy, nowatorski pomysł. PS I małe sprostowani, wyszedł Ci zdecydowanie mazurek, a nie wróbelek, ten drugi nie ma ciemnej plamki na policzku. Często mylone są te dwa gatunki. Edytowane 8 Marca 2015 przez Vigo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Kilka skończonych woblerów z ostatniej serii Na pierwszy rzut sandaczowe ósemki: Następnie sandaczowe łamańce: Klasyczny krąpik: Kleniowe 3,5cm/8g: Pstrągowe 5,5cm: Tradycyjnie żabka na koniec: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Będą na giełdzie? Bo zauważyłem ze prawie wszystko co tutaj jest to idzie na sprzedaż 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Te już dawno mają swojego właściciela, więc na giełdzie się nie pojawia swoją drogą mam tyle przynęt w pudłach, że to co teraz robię w 90% idzie na sprzedaż bo ja nigdy tego nie wyzrywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Z wróbelkiem już prawie przesadziłeś Nic tylko czekać na... kaczkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dwa pstrągowe na Sękówkę i praca sandaczowego łamańca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danczejek Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 o to chyba moje:) juz nie mogę się doczekac! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Będziesz zadowolony, żółty wariat to mój ulubiony wobler na pstrągi z małych rzek, nie wiem czemu wędkarzy cieżko do niego przekonać utarło się w głowach, że tylko natural i pozamiatane Zresztą zdjęcia powiedzą wszystko: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Super fotki jak widać wobler bardzo skuteczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Zdjęcia to ty robisz nieziemskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Faktycznie foty pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Dzięki Panowie Teraz na warsztacie mysior 8cm i kilka jigów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Mysiorki mają różne kolorki.... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Zawsze będę fanem Mysiorków To jest taka przynęta, że może nawet nic nie łowić, nie mieć kotwic, nie polecieć nawet do wody, a i tak rządzi! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Dzięki @Ubik Wklejam jeszcze pracę woblera po drobnej przeróbce powierzchniowa baryła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ale wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ale wariat Fakt, straszne spustoszenie robi na powierzchni na początku się bałem czy nie będzie się wykładał na boki ze względu na kształt korpusu i szeroki ster, ale umieściłem nieco więcej obciążenia i dość nawet się trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Praca mysiorów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 No i myszka śmiga Cokolwiek jeszcze zrobisz, i tak będziesz już na zawsze kojarzony z Mysiorem Wyglądało jak zabawka, a tu proszę - poważna przynęta i realne zagrożenie dla rybostanu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jestem dumny z moich Mysiorów, więc nie widzę w tym żadnego problemu Mam nadzieję, że niebawem będę mógł zaprezentować zdjęcie Mysiora w paszczy szczupaka ps. z tytułem filmiku mi się coś pomieszało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 A biorą panie jak głupie. Jak zwykle w sezonie ochronnym kiedy polujesz na okonia zawsze uwiesi się jakiś zębaty smyk . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Dobra praca na popołudniowego wąsacza, a ja posiadam takiego na własność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Na warsztacie big bug 5cm na kleniozaury: Są też szczupakowe jedenastki i ósemki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi