Skocz do zawartości

Twory Prida ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, ze większość przynęt się teraz suszy zacząłem robić porządek w wędkarskiej szafie i gdzieś w czeluściach znalazłem takie oto cudo :) Przynętę wykonałem ze 3 lata temu, później gdzieś mi się zapodziała. Świetnie kusiła pstrągi, muszę sobie zrobić kilka.

Pracuje zasuwając raz na prawo, raz na lewo.

post-56524-0-76410500-1428150990_thumb.jpg

• Like 1

Właśnie o te nóżki mi chodziło. Czyli powinien bardzo fajnie kusić. Ciekawa przynęta. Znalazłem niedawno u siebie w pudełku takie zielone żabki gumowe, nie wiem nawet czyjej produkcji. Ostatnio wypróbowałem je w praktyce, ale nie podobała mi się ich praca. Brakowało właśnie tych ruchów nóżek. Czyli Twoje na pewno lepsze :)

• Like 1

Ostrzegam wszystkich twórców mających fanpejdże przed naciągaczem. Owy osobnik niby pisze w imieniu innego fanpejdża wędkarskiego, który akurat organizuje jakiś konkurs i proponuje wymianę: kilka przynęt jako nagrody za obowiązek polubienia naszego fanpage przez konkursowiczów. Po wysłaniu przynęt kontakt się urywa, a konto zostaje kasowane.

Ostrzegam wszystkich twórców mających fanpejdże przed naciągaczem. Owy osobnik niby pisze w imieniu innego fanpejdża wędkarskiego, który akurat organizuje jakiś konkurs i proponuje wymianę: kilka przynęt jako nagrody za obowiązek polubienia naszego fanpage przez konkursowiczów. Po wysłaniu przynęt kontakt się urywa, a konto zostaje kasowane.

Przeczytawszy to, zastanawiam się, czy czasem nie dotyczy to tej samej osoby, która kontaktowała się ze mną w tej sprawie chcąc zrobić świetny przekręt.

Jak trafisz coś na tego Jerkbaitowego dawaj foty :P

Nie ma mowy, jego już do wody nie wrzucę bo mój udział w konkursie byłby zagrożony, za duży stres :lol:

Wy go tak nie podpuszczajcie bo za chwile jakiś gad będzie na tapecie :whistling:  :whistling:

Przekonałeś mnie, działamy żółwia błotnego :lol: :lol: :D

• Like 1